Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung s23 zasięg

(Temat utworzony: 27-02-2023 07:09 AM)
30459 Wyświetlenia
Wojtek01b
Explorer
Opcje
Witam.
Mam pewien problem, otóż po zmianie telefonu i przełożeniu do niego karty sygnał jest znacznie gorszy od tego, który był w poprzednim telefonie. Wcześniejszy telefon to samsung s20fe a obecnie używam s23.
284 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Akurat tak się składa że posiadam S23 a brat S20FE i mogę spokojnie porównać zasięgi. Telefony mają identyczny zasięg. Proszę powiedzieć w jakiej sieci ma Pan telefon?
Wojtek01b
Explorer
Opcje
Samsung s20 fe pochodzi z wolnej sprzedaży natomiast s23 z plusa ale jest już spłacony
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Chodziło mi w jakiej sieci Pan używa telefon?
0 Like
Wojtek01b
Explorer
Opcje
Play
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Też mam właśnie w Play I teraz jeszcze porównałem go z drugim moim telefonem A40 i zasieg jest identyczny a nawet na S23 ciut lepszy.
Wojtek01b
Explorer
Opcje
W takim razie nie wiem co może być przyczyną na czacie play napisali mi że jak telefon pochodzi od innego operatora to nie ma to żadnego wpływu na jakość sygnału
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Oczywiscie że nie ma to zadnego wpływu. A bardzo Pan ma mniejszy zasięg według S20FE?
0 Like
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Kiedyś miałem numer w Play i problem z zasięgiem.
Na infolinii Play, zmieniono mi priorytet wyboru/przełączania się po nadajnikach sieci (Play korzystał wtedy z nadajników innych operatorów i nadal jeszcze chyba tak jest, mimo że Play przechodzi na własne nadajniki).
Po tej zmianie zasięg miałem lepszy.
Dotyczyło to innej marki telefonu niż Samsung ale zmiana kolejności przełączania się to operacja u operatora więc może spróbuj tego.
Wojtek01b
Explorer
Opcje
Jak będę w domu to jeszcze raz porownam
0 Like