Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy S23 Ultra - Oficjalna premiera

(Temat utworzony: 01-02-2023 10:43 PM)
15739 Wyświetlenia
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Samsung Galaxy S23 Ultra 

d.jfif

Mamy to! Podczas tegorocznego eventu Unpacked Samsung, oprócz dwóch mniejszych modeli S23 oraz S23+, zaprezentował również ten najpotężniejszy: Samsunga Galaxy S23 Ultra. 

Ekran w tym modelu to Dynamiczny Amoled 2x o przekątnej 6,8 cala i rozdzielczości 3088x1440. Wyświetlacz jest wyposażony w technologię adaptacyjnego odświeżania 120 Hz i jasność szczytową na poziomie 1750 nitów

Jest on chroniony szkłem Gorilla Glass Victus 2

php7oubp5_s23_ultra_vision_booster_02.jpg

Ekran automatycznie dostosowuje się do różnych warunków oświetleniowych (3 fazy), by zapewniać obrazy w najlepszej jakości.

phpozp1u3_s23_ultra_wydajnosc_1400_02.jpgS23 Ultra jest wyposażony w 8/12 GB RAM oraz 256GB, 512GB i 1TB pamięci na dane użytkownika! 

Dodatkowo Samsung zastosował w tym modelu nowy, wydajny i energooszczędny procesor Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, co przełoży się na płynne i dynamiczne użytkowanie. 

phpighpk5_s23_ultra_bateria_02.jpgS23 Ultra zasilany jest akumulatorem o pojemności 5000mAh, co w połączeniu z energooszczędnym procesorem zapewnia długi czas pracy na jednym ładowaniu. 

Telefon wspiera superszybkie ładowanie o mocy 45W.

Aparat

phpzzgebd_s23_ultra_aparat_1400.jpg

image

Zestaw kamer w tym modelu to jest sam top! Robiąc zdjęcia tym sprzętem, mamy pewność, że wszystko będzie na najwyższym poziomie. 

phpw338cj_s23_ultra_rozdzielczosc_200mpx_02.jpg

• Aparat ultraszerokokątny 12 MP F2.2 Dual Pixel AF
  • Aparat główny 200 MP OIS F1.7Super Quad Pixel AF
  • Tele obiektyw (10x) 10 MP OIS F4.9 Dual Pixel AF
  • Tele obiektyw (3x) 10 MP OIS F2.4 Dual Pixel AF

phpqvvcue_s23_ultra_expert_raw_02.jpgTeraz dzięki Galaxy S23 Ultra nakręcisz idealnie nieporuszone wideo, nawet w trudnych warunkach oświetleniowych, dzięki 2x szerszej optycznej stabilizacji obrazu (OIS).

S23 Ultra umożliwia nagrywanie w maksymalnej rozdzielczości 8K.

S-PEN 

php5tlstl_s23_ultra_rysik_1400.jpg

S23 Ultra jest wyposażony w rysik S Pen, który zamienia nasz telefon w elektroniczny i kompaktowy notatnik!

Dostępne warianty kolorystyczne modelu S23 Ultra: czarny, fioletowy, kremowy, zielony oraz kolory ekskluzywne 

dostępne tylko na stronie Samsung.pl. 

Zamówić Galaxy S23 Ultra w przedsprzedaży możecie pod tym linkiem. Natomiast o promocjach przedsprzedażowych przeczytacie tu.

Dajcie znać, co sądzicie o nowych Galaktykach!

165 Odpowiedzi
Esp91
Student
Opcje
Nie ma folii na ekranie, można założyć w salonie Samsunga za 160 zł z folią. Samsung ma w ofercie dwa rodzaje zabezpieczenia na ekran.
iwosev
Navigator
Opcje
Prezentacja glownie kamery i to wszystko z nowosci. Szkoda, ze wogole nie pokazali nowinek UI 5.1. No i jak zwykle Samsung Galaxy Book bedzie mozna polizac przez papierek bo w Polsce nie do kupienia pewno bedzie. Szkoda
iwosev
Navigator
Opcje

Ja z s10 przeszedlem na s22 ultra tylko bo chcialem miec 5G. Czego nie uzywam bo telefon chodI wolniej niz jak mam LTE odpalone. Co do UI 5.1 to niec nie mozna powiedziec bo go nawet nie pokazali. Zobaczymy. Ani Jablko ani Samsung juz nic nowego poza lepsza kamera nie ma. Czekam na update na 5.1 i zobaczymy. Ale tak rozczar niestety...

Drd0
Helping Hand
Opcje
@Esp91 na pewno nie ma? W serii S zawsze była założona fabrycznie.
Wilu
Helping Hand
Opcje
W samsungu już nic nie ma a nawet smutne pudełka s 23 haha IMG-20230201-WA0004_1000011346_1675251022.jpg
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Pudełka są jakie są...do szczęścia nie są potrzebne.
Ale poniektórych brak uśmiechniętych gęb na pudełku smuci.
Wilu
Helping Hand
Opcje
Hihi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Drd0, począwszy od serii Galaxy S22 na telefonach nie ma już folii ochronnej.

Wilu
Helping Hand
Opcje
A ja kupiłem żonie s23 ultra jasnorozowy :smiling-face:
Danny888
Voyager
Opcje
Bardzo mnie cieszy, że Samsung kontynuuje design, który pojawił się w S22 Ultra. To właśnie design zdecydował, że rok temu wybrałem S22 Ultra. Bardzo fajna prezentacja i widać że rozwój jest i Samsung zmierza w dobrą. stronę 🙂 Ja osobiście nie będę przesiadał na nowy model bo w swoim użytkowaniu nie widzę sensu, S22 spełnia moje oczekiwania i mam nadzieję że za rok będę miał co wybrać a może nawet za 2 lata. Seria Ultra jest w tym momencie serią z wyższej półki i oby Samsung jej nie zepsuł tak jak to było z serią Note.