Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy S23 Ultra - Oficjalna premiera

(Temat utworzony: 01-02-2023 10:43 PM)
15736 Wyświetlenia
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Samsung Galaxy S23 Ultra 

d.jfif

Mamy to! Podczas tegorocznego eventu Unpacked Samsung, oprócz dwóch mniejszych modeli S23 oraz S23+, zaprezentował również ten najpotężniejszy: Samsunga Galaxy S23 Ultra. 

Ekran w tym modelu to Dynamiczny Amoled 2x o przekątnej 6,8 cala i rozdzielczości 3088x1440. Wyświetlacz jest wyposażony w technologię adaptacyjnego odświeżania 120 Hz i jasność szczytową na poziomie 1750 nitów

Jest on chroniony szkłem Gorilla Glass Victus 2

php7oubp5_s23_ultra_vision_booster_02.jpg

Ekran automatycznie dostosowuje się do różnych warunków oświetleniowych (3 fazy), by zapewniać obrazy w najlepszej jakości.

phpozp1u3_s23_ultra_wydajnosc_1400_02.jpgS23 Ultra jest wyposażony w 8/12 GB RAM oraz 256GB, 512GB i 1TB pamięci na dane użytkownika! 

Dodatkowo Samsung zastosował w tym modelu nowy, wydajny i energooszczędny procesor Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, co przełoży się na płynne i dynamiczne użytkowanie. 

phpighpk5_s23_ultra_bateria_02.jpgS23 Ultra zasilany jest akumulatorem o pojemności 5000mAh, co w połączeniu z energooszczędnym procesorem zapewnia długi czas pracy na jednym ładowaniu. 

Telefon wspiera superszybkie ładowanie o mocy 45W.

Aparat

phpzzgebd_s23_ultra_aparat_1400.jpg

image

Zestaw kamer w tym modelu to jest sam top! Robiąc zdjęcia tym sprzętem, mamy pewność, że wszystko będzie na najwyższym poziomie. 

phpw338cj_s23_ultra_rozdzielczosc_200mpx_02.jpg

• Aparat ultraszerokokątny 12 MP F2.2 Dual Pixel AF
  • Aparat główny 200 MP OIS F1.7Super Quad Pixel AF
  • Tele obiektyw (10x) 10 MP OIS F4.9 Dual Pixel AF
  • Tele obiektyw (3x) 10 MP OIS F2.4 Dual Pixel AF

phpqvvcue_s23_ultra_expert_raw_02.jpgTeraz dzięki Galaxy S23 Ultra nakręcisz idealnie nieporuszone wideo, nawet w trudnych warunkach oświetleniowych, dzięki 2x szerszej optycznej stabilizacji obrazu (OIS).

S23 Ultra umożliwia nagrywanie w maksymalnej rozdzielczości 8K.

S-PEN 

php5tlstl_s23_ultra_rysik_1400.jpg

S23 Ultra jest wyposażony w rysik S Pen, który zamienia nasz telefon w elektroniczny i kompaktowy notatnik!

Dostępne warianty kolorystyczne modelu S23 Ultra: czarny, fioletowy, kremowy, zielony oraz kolory ekskluzywne 

dostępne tylko na stronie Samsung.pl. 

Zamówić Galaxy S23 Ultra w przedsprzedaży możecie pod tym linkiem. Natomiast o promocjach przedsprzedażowych przeczytacie tu.

Dajcie znać, co sądzicie o nowych Galaktykach!

165 Odpowiedzi
Marta1304
Journeyman
Opcje
Witam , czy u was też wychodzą brzydkie rozmazane zdjęcia? Resetowałam ustawienia i nic . Jestem załamana, w s22 ultra były piękne zdjęcia tu tragedia
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proszę zerknąć do tego linku i wykonać te wskazówki, których Pani nie robiła

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-problemy-z-aparatem-co-nale%C5%...
ewelinaburda88
Pioneer
Opcje
To jest świetny ten telefony komórkowe coś pięknego😘
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ewelinaburda88  Tak wygląda bardzo ładnie :smiling-face:

Stonkat
Student
Opcje
Szkło niestety bardzo łatwo się rysuje 😪
0 Like
Stonkat
Student
Opcje
S23 ultra Sot ponad 8h, zero grzania, działa megaaa szybko
pional
First Poster
Opcje

Tragedia. Blad na bledzie. Nie mowie juz nawet o Wifi 6 , polaczenia miedzy aplikacjami a telewizorem nawet przy routerze z innego tel przez siec komorkowa nie chca sie laczyc. Masakra. Ostatni raz kupilem serie Ultra. O wiele lepsze sa serie plus i podstawowa. Wstyd jak dla samsunga za tel za 7500 kola... no more ultra s....

Sam2401
Journeyman
Opcje
Właśnie przesiadłem się z S22 Ultra na S23 Ultra, S23 zero grzania S22 nagrzewal się masakryczne S23 ma jakby lepszą baterię jakoś dłużej mi trzyma. S23 jest ciut grubszy od S22 albo mi się tak zdaje. Nie żałuję przesiadki, mogłem jeszcze poczekać ale wydaje mi się że z roku na rok będę się przesiadał 😁 Jak na komputer noszony w kieszeni nie mam zastrzeżeń. Pomyśleć że zacząłem od S6 🙃, jak ten czas leci. Pozdro
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sam2401, wymiary i waga są identyczne w obu modelach więc to jedynie takie wrażenie 😉

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sam2401, S23 Ultra jest troszkę inaczej wyprofilowany i dlatego masz takie wrażenie. Dzięki temu S23 ma pewniejszy chwyt niż jego poprzednik.