Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Samsung galaxy s23 ultra Android 14 bug

(Subiect creat la: 05-11-2023 08:23 AM)
471 Vizualizări
Iustinian
Navigator
Opțiuni
Mult așteptat cu nerăbdare android 14, aduce și bug-uri și incompatibilități cu unele aplicații, de exemplu Raiffeisen mobile banking, vrei să faci un transfer bancar între conturile proprii și nu poți. Când vrei să introduci suma de transferat îți apare tastatura numerică, tastezi dar nu scrie nimic. Folosesc tastatura implicită Samsung. Menționez faptul că tastatura Google funcționează perfect, fără probleme în aplicația mai sus menționată.
1 Soluţie
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ai menționat mai sus că funcționează perfect cu tastatura Gboard. Deci, problema este la tastatura Samsung, nu la aplicația Raiffeisen.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

9 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Încearcă să dai un clear cache + clear data la tastatura Samsung. Dacă tot nu se schimbă ceva, poți raporta problema ca și bug in aplicația Samsung Members.
Iustinian
Navigator
Opțiuni
Tot nu funcționează, clear cache, resetare la valorile implicite ale tastaturii Samsung. Clar este o problemă cu aplicația Raiffeisen sau tastatura samsung...
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ai menționat mai sus că funcționează perfect cu tastatura Gboard. Deci, problema este la tastatura Samsung, nu la aplicația Raiffeisen.
Iustinian
Navigator
Opțiuni
Da. Am trimis un raport. Mulțumesc!
soso51
Journeyman
Opțiuni
Salut de o saptamana am o problema cu S23 ultra ...nu mai pot seta gbord ca si tostatura preferita...HELP
0 Aprecieri
Iustinian
Navigator
Opțiuni
Salut! Apasă: setări telefon, gestionare generală, lista tast. și tastat. implicită, tastatura implicită. 😁
soso51
Journeyman
Opțiuni
Am rezplvato ...mulțumesc oricum .. și Crăciun fericit
0 Aprecieri
Iustinian
Navigator
Opțiuni
Mulțumesc, Crăciun fericit!
Ralu49
Student
Opțiuni
Bună...cum pot activa tastatura google pentru traducere din limba romana în engleza cât timp update-ul de pe s24 ultra nu îmi mai da voie ?
0 Aprecieri