Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Salutare, mi sa furat telefonul si vreu sa il blochez cu codul EMEI, cum sa fac.

(Subiect creat la: 12-01-2024 12:33 AM)
3162 Vizualizări
9966
Journeyman
Opțiuni
Mi sa furat telefonul S23 ultra si vreau sa il blochez cu codul EMEI, cum ma sfatuiti sa procedez. Multumesc
17 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Cu IMEI suni la operatorul de telefonie de e luat de la ei , ori de e luat la liber poți încerca și la Samsung, la Asistență ia legătura cu ei. Mai încearcă de ai fost conectat cu contul Samsung pe telefon intră pe.find my mobile și ai opțiune de resetare/blocare telefon in aplicație ori pe.web .
9966
Journeyman
Opțiuni
Am incercat cu ce zici tu dar nu il localizeaza pt ca este inchis. Am trimis si un email la Asistenta.Am dat si resetare dar asta se va intampla cand va fi deschis.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Vorbește cu cei din asistență astăzi pe zi , vezi ce te îndrumă.
9966
Journeyman
Opțiuni
Ok.Seara buna.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Conectează te aici
https://smartthingsfind.samsung.com/login și vezi in dreptul modelului tau salvat S23 Ultra dă-i resetare ori blocare telefon, depinde de opțiuni. M-ai poate fii și varianta să-l fii resetat prin metode neoficiale, caz în care nu m-ai poți face nimic, doar prin IMEI ar mai fii vreo șansă.
9966
Journeyman
Opțiuni
Multumesc mult. O sa incerc.
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
l ai conectat la contul Google? acolo poți șterge datele sau să-l localizezi dacă nu înțelegi la Samsung 😅
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Dă-i mesaj, poate nu a scos cartela, sau pe wattsapp de la un cunoscut, zi că îl cinstesti, poate ai noroc, dacă nu îl blochezi să îl faci "demo", inutilizabil cu orice cartelă, sau să îl localizeze cei de ka Samsung, nu ai făcut nimic.
Degeaba îl blochezi tu, dacă se ebervează, îl vinde de piese și aruncă placa de bază.
Poate ai noroc totuși.
Fa_bio
Pathfinder
Opțiuni
Salut.Incearcă cu aplicația găsește-mi dispozitivul de la google.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Daca ai cutia/factura la el eu te sfatuiesc sa mergi la politie si fa plangere.
Poate respectivul il duce la amanet si il gaseste politia.
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Dap, pe la amanet nu se mai primesc parolate și cu cont Samsung pe ele.
La miliție dacă are acte și tot ce trebuie.
Cum am zis mai sus, dacă nu se pricepe îl dă pe bani puțini și se face bucăți.
3Merlin
Legend
Opțiuni
"Diavole" ai vizionat recent trilogia B.D. (Brigada Diverse), bag sama...
(Miliția)nul este brațul lung al legii. Cel puțin teoretic. Oficial a fost desființată în 1990, ca și Securitatea... Unii milițieni au supraviețuit deghizați în polițiști; securiștii au devenit oameni de afaceri, politicieni sau agenți în serviciile secrete.
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Scuze, dar m am enervat că poliția oricum nu face nimic, de asta am înjurat, nu am știut, acum am înjurat și eu odată, mă pedepsește așa din prima? Îmi pare rău, nu am știut, m am umplut de nervi și de aia. Îți zic eu că un telefon furat nu l mai recuperezi în veci.
0 Aprecieri
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Am șters comentariul, e în regulă așa? Sper să nu mă baneze nimeni pentru câteva cuvinte vulgare.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. In mod normal daca aveai activ un mecanism de blocare pe el, telefonul nu poate fi deblocat, iar daca il reseteaza din recovery mode sau orice alt mecanism, se activeaza FRP de la Google. Mai mult de atat nu poti face decat sa urmezi sfatul lui @NaikkoN 

3Merlin
Legend
Opțiuni
F.R.P. = factory reset protection?!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Da. Asta înseamnă 🙂