Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S23 Ultra, Yoxo, 5G

(Subiect creat la: 08-02-2023 04:17 PM)
413 Vizualizări
andreibjj
Navigator
Opțiuni
Acum cateva zile mi-am schimbat abonamentul la Yoxo, pe unul care imi ofera 5G (pe S23 Ultra).
Astazi am fost facturat, iar in aplicatie imi arata ca abonamentul 5G e activ. Am restartat telefonul de cateva ori de la momentul facturii dar, in mijlocul Bucurestiului fiind, Pipera-Herastrau-Floreasca, prind doar intre 4G si 4G+.
Aveti vreo solutie ?

Daca e vorba doar de locatia mea, stie cineva niste zone unde se prinde 5G ? Am vazut un review pe youtube, chiar la abonamentul asta si tipul respectiv prindea in mai multe locuri (Victoriei, Herastrau - unde sunt acum etc.).

15 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu ai ce face..nu cred ca ai în Bucuresti peste tot 5G...Eu în Cluj am 5G doar în centru
0 Aprecieri
CristiMCN
Pathfinder
Opțiuni
Ia legătura cu cei de la Yoxo(Orange). Cei de la Orange au cel mai bun semnal 5g, mai ales in București.
andreibjj
Navigator
Opțiuni
Cei de la Yoxo nu pare sa aiba vreun numar la care sa pot sa sun. Orange ma taxeaza 0.5 euro pe minut la 300 si imi intra robotul.
0 Aprecieri
CristiMCN
Pathfinder
Opțiuni
Poate au metode de contact pe aplicația lor, prin mesaje sau e-mail.
0 Aprecieri
andreibjj
Navigator
Opțiuni
Doar variante electronice. Roboti si mesaje
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Mergi la un magazin Orange. Poate trebuie sa activeze ei ceva prin sistem.
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Trebuie să îți activeze ei, din "centrală". Am pățit-o și eu cu Vodafone.
andreibjj
Navigator
Opțiuni
Si cum se intampla asta ?
0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Suni la ei, intri în legătură cu un operator competent, face un click și apoi apare 5G
0 Aprecieri
andreibjj
Navigator
Opțiuni
Nu au nr la care sa pot suna
0 Aprecieri
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
Incearca cu YOXO Messenger.
0 Aprecieri
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Știu sigur că în zona promenada sau zona Băneasa, mă refer la centrul comercial din Băneasa este 5G. Eu am avut 5G în ambele zone de la Digi și Digi este cunoscut pentru lipsa de semnal.
Verifică la setări -> conexiuni -> rețele mobile să fie selectat și 5G. Dacă tot nu ai 5G, ia legătura cu cei de la Yoxo.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu după 6 luni mi-am dezactivat 5G-ul si am ramas pe 4G....consuma mai putin bateria. Am prins viteze de 900+ Mbps dar extrem de rar si de cele mai multe ori este comparativ sau mai slab decat 4G asa incat nu a fost o experienta wow

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
omulom
Navigator
Opțiuni
5g rupe bateria in doua și e un semnal fantomă momentan. Eu îl țin dezactivat.
0 Aprecieri
GabiRoBc
Helping Hand
Opțiuni
La mine nu rupe bateria..e 5g cam tot orașul Bacău plus localitățile de prin apropiere . Îl aveam activ și pe s21U și pe s22U iar acum și pe s23U..și chiar e ok 🙂
0 Aprecieri