Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S23 ultra nu se incarca cu 45W, superfast charging 2.0

(Subiect creat la: 06-03-2023 08:29 PM)
3189 Vizualizări
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Salut, am luat la precomanda un S23 Ultra si nu se incarca cu 45W. Aveti idee de ce? La o scurta cautare pe net am vazut ca mai multe modele au problema asta. La setarile de la baterie am numai optiunile fast charging, fara super fast charging sau super fast charging 2.0. Totusi, telefonul se incarca doar super fast charge. Mai are cineva problema asta? Aveti vreo solutie? Multumesc anticipat.
38 Răspunsuri
d4m4g3
Journeyman
Opțiuni
Ce încărcător și ce cablu folosești? Dacă este cablul din cutie, acela are 3A. Trebuie unul de 5A.
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Da stiu, folosesc incarcatorul original. Cumparat separat, cu tot cu cablu. Chiar sunt dezamagit ca dai atatia bani si nu merge.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
În cât timp ți se incarca telefonul?
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Am comparat cu cel de 25w si imi ararat acelasi numar de minute
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Esti sigur ca ai e incarcator original?eu am doar de 35 Watti..si încarcă super fain..maxim o ora..cam 50 min..
Catalin51
Voyager
Opțiuni
45w cred ca ai vrut sa spui, nu exista de 35w, nu am masurat timpul de incarcare real sa vad daca ce imi apare la notificari e adevrat sau se incarca mai repede
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Am zis de 35Watti..vrei poza cu încărcătorul meu daca nu crezi?Screenshot_20230306_211044_Samsung Members_1000001601_1678129949.jpg
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Mare atenție la cablu și mufa de la încărcător ( e posibil sa iasă atunci când vrei sa încarci ) mie mi sa întâmplat...chiar dacă pe ecranu telefonului îmi arata că încarca dar nu încarca ptr ca nu era introdus că sa zic asa în încărcător
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Da, am verificat ceea ce spui si e totul bine dar degeaba
0 Aprecieri
problemă
First Poster
Opțiuni
Mda, la fel am acceași problemă identică, mergea încărcarea rapidă dar acu nu mai merge, eu cred că-i din mufă problemă de la telefon, încărcătoru e bun merge, am testat și pe alt telefon dar e de la telwfon 100%, nu știu ce voi face.. am samsung s23 +, la garanție cine știe ce se întâmplă..
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
În momentul încărcării ce iti apare pe ecran cateva secunde? Cablul din cutie e de 3A,îți trebuie cablu separat cumpărat de 5A
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Super fast charging, nu super fast charging 2.0
0 Aprecieri
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Doar setarile astea imi apar.Screenshot_20230306_203353_Device care.jpg
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Asa e si la mine,stai liniștit..dar se incarca super fast charger
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Pai pe gama 23 alea sunt setările, nu mai apar separat, fast charging conține toate setările fast.
Diferența între 25 si 45 este de cateva minute la încărcare 0-100%, daca pui la încărcat de pe la 40-50% pana la 100% nu cred ca mai este vreo diferența, incărcarea cea mai rapida este la procentele mici de baterie.
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Daca comparam 25w de la 0-100 cu 45w da e dif mica, dar si intre 15w si 25w e mica diferenta intre 0-100 :)) cand ai putina baterie e diferenta
0 Aprecieri
Catalin51
Voyager
Opțiuni
N am dat atatia bani ca sa l incarc la aceeasi viteza cu cel vechi
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Adica ai luat gama 23 pentru cele 10 minute diferența la încărcare!?
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Da, de obicei uit sa incarc telefonul si ma ajuta o viteza mai mare cand am putina baterie
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
S23U il iei pentru camera, procesor, ecran, spen, altele, nu pentru incarcare la 45w. Vrei încărcare super rapida găsești Oppo, Xiaomi, OP cu încărcări 100w+.