Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S23 Ultra - nie działa GPS

(Temat utworzony: 08-10-2024 08:57 PM)
228 Wyświetlenia
Members_Z4McAZI
Apprentice
Opcje

Dzień dobry,

w S23 Ultra nie działa GPS - nie łączy żadnych satelitów. W dniu wczorajszym telefon trafił do autoryzowanego serwisu na gwarancji a w dniu dzisiejszym odebrałem go spowrotem. Otrzymałem informację iż telefon jest sprawny. Tak się składa że mam kolegę w pracy, który ma taki sam model telefonu i u niego wszystko działa bo porównywaliśmy. Działa zarówno Google Maps jak i aplikacja GPS test.

Co mam w tej chwili zrobić?

Telefon jest flagowcem i zakupiłem go wierząc w jakość marki i jej dobre imię oraz jakość.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Members_Z4McAZI
Apprentice
Opcje

Dzień dobry, chciałem podziękować firmie CCS za profesjonalne podejście do tematu. Naprawa w 1 dzień, tak, słownie w jeden dzień! GPS śmiga aż miło, gdy drugi telefon widzi 40 satelit S23 Ultra widzi 71 :smiling-face:

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Co się dokładnie wyświetla na Pana telefonie jeśli wejdzie Pan w Mapy? Czy na innych mapach też nie działa? Lokalizacją rozumiem jest włączona?
0 Like
Members_Z4McAZI
Apprentice
Opcje

Dzień dobry, w Google Maps pojawia się po kilku minutach "Szukam GPS". Lokalizacja włączona, zgody na dostęp do lokalizacji dany itd itp. z kolei w GPS Status nie odnajduje żadnej satelity. W tym samym momencie w innym telefonie który polozylem obok wszystko działa, nawet dzisiaj testowałem. Zrobiłem filmiki i zdjęcia, telefon w tej chwili trafił do CCS.

0 Like
Rozwiązanie
Members_Z4McAZI
Apprentice
Opcje

Dzień dobry, chciałem podziękować firmie CCS za profesjonalne podejście do tematu. Naprawa w 1 dzień, tak, słownie w jeden dzień! GPS śmiga aż miło, gdy drugi telefon widzi 40 satelit S23 Ultra widzi 71 :smiling-face: