Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S23 Ultra: minciuna despre camera

(Subiect creat la: 15-03-2023 09:57 PM)
251 Vizualizări
3i8
Voyager
Opțiuni

https://fb.watch/jhQ3VlcwsX/.

Era o melodie la noi parca "sa nu crezi ce spun acum.....". Uite asa ne duce pe toti cu zaharelul ca ei au cea mai buna camera. [editat: limbaj injurios]
5 Răspunsuri
FanSalam
Voyager
Opțiuni
nu e nicio minciuna, e doar ai ul și procesarea🤣, dacă dezactivezi scene optimizer ul nu o sa mai fie nicio "luna falsa"
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Păi și au, dar mulți nu știu să o folosească.
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Niște mincinoși, au mințit poporul cu telefonul.
Exact asta a fost motivul pentru care am luat Samsung, acum ce fac, cine ma despăgubește pentru stresul psihic la care am fost supus de către departamentul marketing al celor de la Samsung!?
3i8
Voyager
Opțiuni
Am dezactivat am sa mai incerc LUNA inca odata sa vad minciuna🤣🤣🤣🤣🤣🤣
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @3i8 ,

Tehnologia de optimizare a scenei (Scene Optimizer), o funcție bazată pe inteligență artificială, recunoaște Luna atunci când aceasta reprezintă subiectul principal al unei fotografii și realizează automat mai multe fotografii. În acest fel, funcția se asigură că imaginea finală redată este compusă din mai multe cadre, pentru a fi cât mai fidelă cu realitatea. După acest pas, AI-ul îmbunătățește detaliile la nivel de calitate și culori ale imaginii.

Prin urmare, nu se aplică o suprapunere de imagine pe fotografie, ci este reconstruită imaginea în baza unui număr mai mare de cadre. În cazul în care utilizatorul nu dorește acest lucru sau consideră că rezultatul final al fotogragiilor sale nu este cel dorit, poate dezactiva Scene Optimizer de pe telefon, eliminând astfel îmbunătățirile automate pe care le aduce asupra detaliilor fotografiei realizate.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!