Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S23 ultra dungi negre orizontale

(Subiect creat la: 23-11-2023 12:42 AM)
776 Vizualizări
AndreiP
Voyager
Opțiuni
Salutare, 
A ajuns azi la mine s23 ultra cumpărat recent și în timp ce era conectat la laptop (îmi copiasem ceva poze înainte ) și făceam ceva configurări pe home screen, am observat niste dungi negre orizontale care își tot schimbau pozitia. Atașez un video, nu știu dacă se vad foarte bine, dar în realitate se vad mai tare. Au dispărut când am scos cablul din telefon, dar au reapărut iar, după un timp, dupa conectarea la încărcător.
A mai observat cineva acest lucru? 
Mersi. 

PS: 512gb, oneui 6, fdh+, adaptive
20 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Foarte ciudat acest comportament. Videoclipul nu se poate vedea, trebuie aprobat de @EmilianN.
Poți atașa niște poze?
Eu ți-aș recomanda să-l returnezi și să iei altul. Apropo, de unde l-ai achiziționat?
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Returnează-l pentru ca sigur are ceva probleme cu ecranul.
Încearcă sa îți recuperezi banii sau sa îți ofere un nou dispozitiv S23 Ultra daca se poate
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cumparat recent nou sau sh (olx).
Daca e nou mergi pe retur 100%.
Daca e dupa olx cam nasoala treaba.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @AndreiP ,

Videoclipul este aprobat. Din păcate, nu se văd dungile de care vorbești.

Telefonul este în garanție? Ai folosit un cablu/încărcător original Samsung?

Îți recomand să mergi la un centru service autorizat Samsung pentru o evaluare corectă a situației. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
AndreiP
Voyager
Opțiuni
Am folosit cablu și încărcător originale.
DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
Nu se vad dungile...
AndreiP
Voyager
Opțiuni
Telefonul a fost cumpărat de pe samsung.ro. Trebuie sa te uiți foarte atent in video pentru a le observa, dar în realitate se vad cu ochiul liber. Parca sub iconita de weather se vad mai bine in video
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Salutare! Cred că vorbești despre acele dungi care apar din cauza imaginii de fundal. Încearcă să o schimbi și vezi daca se mai comportă așa. Încearcă să pui o imagine cu o rezoluție mai mare.

Acele dungulițe pot să fie și imagini remanente, datorate afișării unei imagini sau a unei aplicații pe ecranul telefonului pe o perioadă lungă de timp, fără a face pauză sau fără a schimba imaginea sau aplicația respectivă.
AndreiP
Voyager
Opțiuni
@Ykuzo, aseara am scos telefonul din cutie, de nou, nu avea cum să fi avut afișate imagini/aplicații pe ecran pe o perioadă lungă de timp. Imaginea actuala este default pt seria s23, mă gândesc că e la rezoluție mare, dar o sa incerc cu alta. Mersi
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Eu ți-am explicat 2 posibile cauze, însă pot să fie și mai multe. Asta nu înseamnă că toate se aplică și la dispozitivul tău.
Așteptăm răspunsul tău, dacă ai rezolvat!
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Îți las aici un exemplu. Imaginea de fundal este setată pe dispozitivul meu. În urma unei capturi de ecran se pot observa acele dungulițe. Sunt asemănătoare cu ale tale? Poți face o captură de ecran și apoi să intrii în galerie să o vezi și să o muți pe ecran să vezi dacă se mută cu tot cu imagine?1700722591072_1700722591067_0.jpg
AndreiP
Voyager
Opțiuni
@Ykuzo, Da, dungile din poza ta sunt datorate imaginii de fundal și nu cred că își schimbă poziția. La mine insa, își schimba pozitia constant, fara a atinge telefonul și doar uneori când este conectat la încărcător/ laptop. In momentul in care am scos cablul din telefon a revenit la normal
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Este o problemă de procesare a imaginii, cauzele sunt multe. Una dintre cauze este calitatea slabă a imaginii. Repet, schimbă imaginea și vezi dacă îți mai face așa.
AndreiP
Voyager
Opțiuni
Problema este că un prieten a avut un s20 și făcea exact la fel și după 1 luna i s.a dus ecranul cu totul... Vezi daca le observi un pozele adăugate de mine mai jos
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu vad nici o dunga, nici în videoclipul postat, nici în pozele de mai jos. Le vezi pe un fundal alb, sau doar pe imaginea aceea de fundal? Pune o imagine cu fundal alb, poate așa le vedem și noi.
AndreiP
Voyager
Opțiuni
Posibil să îl fi apucat pandaliile și pentru că era cald, inca nu il terminasem de configurat după ce l-am deschis :)). Dar deocamdată am observat asta doar pe fundalul acesta. Nu am apucat sa testez pe alte fundaluri dat fiind că mi-a ajuns ieri pe la 17
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Vezi cum se comporta. Dacă problema persistă, mergi cu el într-un service autorizat Samsung.
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Dacă sunt probleme cu ecranul ar trebui să apară pe orice altă imagine. În cazul acesta ai mai multe variante:
1. Îl returnezi.
2. Îl duci în service pe garanție.
3. Aștepți să vezi ce se întâmplă și îl duci în service dacă problema persistă sau dacă se accentuează. 2 ani de zile ești "protejat".
AndreiP
Voyager
Opțiuni
Azi nu am reușit să recreez problema. Aseară am reușit de 2 ori însă. Cum ziceam, am observat.o in anumite cazuri. O să urmăresc îndeaproape și dacă mai apare în următoarele zile o sa ii fac retur sau merg cu el la un service autorizat. Mulțumesc de răspunsuri
AndreiP
Voyager
Opțiuni
https://we.tl/t-YdIY00Bol1
Am pus și pe wetransfer 2 poze in care se observă și una în care nu, daca in cele atașate aici nu se observă. In prima poza se observă cel mai bine iar în ultima se vede una, puțin mai jos de mijlocCu dungi _9048_1700692673.jpgFără dungi_9049_1700692673.jpgCu dungi2_9050_1700692673.jpg