Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S23 ultra încărcare lentă

(Subiect creat la: 12-11-2023 06:38 PM)
642 Vizualizări
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Salut, în ultima vreme mi se pare că telefonul meu se încarcă destul de lent.. chiar in acest moment de la 40% pana la 100% durează 55 minute.. folosesc cablu original + adaptor original 25w. Nu stau pe telefon la încărcat. In acest moment, doar am intrat să scriu aceasta întrebare. Mulțumesc. 
10 Răspunsuri
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Prefer să păstrez acesta de 25w.. am înțeles că o încărcare mai rapidă provoacă uzură mai mare a bateriei. Nu am nevoie de un timp mai rapid al încărcării.. doar că mi se părea mie că se încarcă mai lent..
Members_D3uJFlR
First Poster
Opțiuni

Bună seara! Al meu  se încarcă cu încărcător original 45 wați  în 45-50  de minute. Vai de  capul lor. 

0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
In cât timp ți se incarca dacă îl pui de la 15% la 100%? Eu nu am observat să se încarce mai lent, chiar dacă folosesc un încărcător de 25W. La mine o încărcare durează o oră și 6 minute de la 15% la 100% cu încărcătorul de 25W. Încearcă să folosești un alt cablu/ încărcător. Poți inversa și capetele de la cablu. Vezi dacă se schimbă ceva in bine. Eventual poți da și un restart la telefon.
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Nu m-am uitat de la 15%.. dar am să urmăresc și dacă am si eu 1 ora si 6 min atunci cred că este okk.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bun, atunci te așteptăm cu un feedback după următoarea încărcare.
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Acum l-am pus la încărcat.. am 10% si până la 100% durează 1 oră si 8 minute, deci e ok :smiling-face:
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Da, asta înseamnă ca e ok. 🙂 Mersi de feedback.
Salasan
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc și eu pentru timpul acordat!
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Nu pare sa fie o încărcare lenta.
Tot 55 min durează de la 40% pana la 100% și pe A54.
Cam atât poate sa ofere încărcătorul de 25w.
raduq
Explorer
Opțiuni
Salut nu este o încărcare lenta pentru încărcătorul de 25W .Eu îți recomand un încărcător de 45W ca se încărcă în 15-25 min