Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S23 128GB

(Subiect creat la: 30-03-2023 04:10 PM)
983 Vizualizări
emilianulmanu
Student
Opțiuni
Am inteles ca ar fi bine sa cumpăr s23 de 256GB si sa evit varianta de 128. De ce?
11 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,

Depinde ce vei face cu 128GB. Dacă tu consideri ca cei 128GB îți sunt suficienți, atunci as lua varianta asta, însă dacă vrei mai mult spațiu de stocare, poți lua varianta cu 256GB.
CazacuAlexandru
Pioneer
Opțiuni
Salutare!
Având în vedere că nu îți mai poți extinde memoria cu un SD card, ar fi mult mai ok o variantă de 256 de GB. Acum depinde și de modul de utilizare a device-ului, mie mi-ar ajunge și 128, nu prea fac multe poze/filmulețe, nici prea multe aplicații nu am, dar dacă știi că filmezi mult, faci multe poze și utilizezi ceva mai multe aplicații, 256+ cea mai bună alegere.
ncvxvcfvcfdv
First Poster
Opțiuni
Buna😇
0 Aprecieri
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
S23 varianta cu 128gb vine cu ufs 3.1, iar restul de 256gb si mai mult vin cu ufs 4.0. Ufs 4.0 este o memorie mult mai rapida fata de 3.1, citirea si scrierea se face mult mai repede. Transferul de fisiere, copiatul documentelor dintr un loc in altul etc.
Celalalt avantaj este ca ai mai multa memorie, care nu strica. Deci NU cel de 128gb, parerea mea.
emilianulmanu
Student
Opțiuni
Mersi!
omulom
Navigator
Opțiuni
Pozele au dimensiune mare. Daca le tii permanent într-un cloud poate sa nu fie așa mare problemă, altfel s-ar putea sa ai probleme cu spatiul foarte rapid.
Izabelmaria
Pioneer
Opțiuni
Și eu vreau în august un telefon Samsung galaxy s23 ultra cu 1 tb ufs peste 4 acolo se ocupa foarte multe spațiu? Ca mie am saturat de 256 gb cu card sd de 1 tb de pe telefon meu Samsung galaxy a72 cu 256 gb +8 gb ram care folosesc decomandată pana sa ma schimb telefon cu s23 ultra cu 1 tb 12 gb ram ca eu sunt obsedată de poze filmările jocuri aplicații folosite rețele de socializare de acea fac cursuri de desen makeup coafat unghii foto moda și creator de conținut de aceea trebuie un telefon cu 1 tb Samsung galaxy s23 ultra 1 tb + 12 gb ram și o tableta tip laptop cu Samsung dex Samsung galaxy tab s9 ultra cu 512 gb + 16 gb ram + card sd un fel de ssd de 1 tb o sa rămân cu Samsung galaxy a72 ca și telefon secundar după ce am cumpărat vara asta luna august de Sf maria un telefon Samsung galaxy s23 ultra ca telefon principal de la emag?
Rosi15
Journeyman
Opțiuni
Cand vine vorba de spațiu de stocare cel mai safe este să alegi varianta cu mai mult spațiu, în timp telefonul își va face update-uri, tu vei avea mai multe info stocate și dacă cumva ajungi la limită o sa funcționeze mai greu telefonul față de atunci cand are suficient spațiu de desfășurare 😉
alexabrn
First Poster
Opțiuni
Buna ziua
S23 are loc pentru cardul de memorie?
0 Aprecieri
SofiaGabriela
First Poster
Opțiuni
Bună. Se poate mari memoria unui S3 de 128gb cu un nano card?
0 Aprecieri
SofiaGabriela
First Poster
Opțiuni
S23 scuze
0 Aprecieri