02-10-2023 07:10 PM
27-12-2023 11:22 PM
@aleksandra777 Na początku spróbuj porządnie przesuszyć. Być może się zamoczył i do środka dostała się para wodna. Tylko nie wrzucaj do ryżu. Po prostu zostaw w suchym, przewiewnym miejscu. Masz jakieś szkło na aparacie?
27-12-2023 11:24 PM
27-12-2023 11:27 PM
27-12-2023 11:39 PM
28-12-2023 02:32 AM
@aleksandra777 Na razie spróbuj po prostu poczekać i zweryfikować czy to faktycznie nie wilgoć. Zobacz też jak będzie to wyglądało w innych aplikacjach robiących zdjęcia, takich jak Messenger. Jeżeli zamglenie nie będzie ustępowało, zrób kopię zapasową i twardy reset, a później kontaktuj się z serwisem, żeby zrobili diagnostykę, jeżeli po tym również nie działa.
28-12-2023 07:27 AM
28-12-2023 09:08 AM
29-12-2023 12:32 AM
Hej, nie wierzę w to co widzę. W to co czytam... gdybym wczesniej tutaj trafił. Omamiony testami na yt i reckami na temat s23 i jego wspanialego aparatu skusiłem sie przesiąść z mojego wysłużonego s10e. A teraz siedzę i myślę, co robić bo aż płakać sie chcę z powodu aparatu i zdjęć. Jestem okropnie rozczarowany nawet wkurzony na siebie i na ten badziewny aparat. Moj leciwy s10e zjada s23 pod wzgledem aparatu. To jest kipina ! Tyle osób tutaj o tym piszę. To nie tylko moj czy dwoch osob przypadek ! Cholera gdzie jest firma Samsung ? Czy coś z tym zrobicie ? Przecież to jest Wasz flagowiec ! Ja chodze i cykam foty jednym i drugim i nie dowierzam, najgorsze że swojej narzeczonej też kupilem s23 bo zapewniałem ją, ze w końcu będzie zadowolona z aparatu w telefonie... i teraz chodzę ze spuszczoną głowa. Ludzie czy macie jakieś info co z tym robic ? Może jakoś wspólnie to reklamować ? Tak nas okpili ! To jest ogromny krok wstecz. Owszem reszta jest na plus, ale aparat gdyby był chociaż tak dobry jak w s10 to byłbym szczesliwy, ale nie to s23 jakis bubel fatalne foty bez ostrości tam gdzie trzeba gubi ja na rogach, traci szczegóły, zdjecia sa zaszumione. Czy to kwestia jakies łatki i nam to naprawią ? Czy posiadacze s23 biorąc pod uwage premiere s24 zostania na lodzie ? To chyba trzeba bedzie dziada opchnac i sprobowac jakiegoś piksela albo jabłko... firma Samsung to czyta ? Odpowiecie na głos ludzi który Wam zaufali i wydali nie małe pieniążki na Wasze fony ? Pochylicie głowę i powiecie jak to na prawdę jest ? O co chodzi i czy to jeszcze sie uda naprawic ?
30-12-2023
12:21 AM
– ostatnio edytowany
30-12-2023
08:56 AM
przez
OleksiiA
Sorry, ale Ty chyba sobie żartujesz. To wytłumacz mi dlaczego s10e potrafię zrobic dobre zdjecie a s23 już w tych samych warunkach tego samego już mimo wielu prób nie ? I przestań wyjeżdżać z kursem fotografii. Potrzebujesz zrobić zdjęcie kartki listy zakupów, wyciągasz telefon i walisz automatem zdjecie na szybko a nie bawiesz sie w oświetlenia czy pro ktore i tak z reszta nie wyjda bo zakrzywia mi obraz. Jest skopany soft albo oczko i tyle. Jakbym sie nie postarał nie można zrobić zdjęcia ktore mnie zadowoli. Skoro zadowolil mnie s10e to tym bardziej powinien s23 byc chociaż taki sam. Kolejna osoba ktora pochlebia samsungowi tak jak wielce recenzenci ktorzy nawet o problemnie tysiecy osob z s23 nie wspominaja.
30-12-2023 06:38 PM