Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Rysik S Pen nie ma możliwości sterowania gestem i się nie ładuje

(Temat utworzony: 15-07-2024 11:30 AM)
353 Wyświetlenia
michadam90
Journeyman
Opcje

Rysik S pen, sterowanie gestem niemożliwe, rysik się nie ładuje. U kogoś jest ten sam problem?

image
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
michadam90
Journeyman
Opcje
Kochani, problem sam się rozwiązał po aktualizacji telefonu. Dziękuję za wszelkie odpowiedzi. 1721719301676.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 Odpowiedzi
miroON
Big Cheese
Opcje
Wyciągałeś i wkładałeś spowrotem rysik ?? ewentualnie 3 kropki zeesetuj S-PEN
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Tutaj na obrazku widać, że rysik nie jest połączony z telefonem, dlatego należy kliknąć przycisk „Połącz”.

Jeżeli będzie występował problem z połączeniem, to należy rysik zresetować.

Rysik S Pen >> 3 kropki >> zresetuj rysik S Pen.
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Jeśli padła bateria w rysiku to nie połączy się, jak nie ładuje go w telefonie to albo rysik uszkodzony albo w telefonie gniazdo rysika, można próbować kupić nowy sprawdzić czy będzie działać ładowanie, jak tak to masz wyjaśnione i można reklamować rysik, jak nie będzie ładować to tylko serwis telefonu i wymiana gniazda.
michadam90
Journeyman
Opcje
To bardziej przydatna odpowiedź. Dzięki
felekTTV
Pioneer
Opcje
pytnanie mam jaki to telefon bo mialem podobny problem w note 10 lite polecam sprawdzic czy odwrotnie wlozony zadziala jak nie to resetuj rysik jezeli to nie zadziala to mogl sie uszkodzic i reklamacja lub gwarancja jesli jescze jest
0 Like
Rozwiązanie
michadam90
Journeyman
Opcje
Kochani, problem sam się rozwiązał po aktualizacji telefonu. Dziękuję za wszelkie odpowiedzi. 1721719301676.jpg
Badbar10
Explorer
Opcje
Odgrzeje troszkę temat u mnie wszystko ok telefon połączony z rysikiem itp ale od jakiegoś czasu za żadne skarby nie pozwalał mi sterować rysik multimediami.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Badbar10 Próbowałeś resetować rysik, bądź zaradzić w jakiś inny sposób resetami telefonu? Rysik resetujes się poprzez:

Ustawienia > Zaawansowane funkcje > Akcesoria > S-pen > 3 kropki u góry po prawej stronie > Akcje Air > Resetuj.

Badbar10
Explorer
Opcje

Tak i przerobiłem już chyba każda możliwość ustawień opcji jaka istnieje włącznie z użyciem nowego rysikami dalej nic. Chyba zostanie już tylko reset telefonu.

0 Like