Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Remove Wifi calling availability icon

(Subiect creat la: 06-09-2023 02:04 PM)
648 Vizualizări
MCMXXIII
Apprentice
Opțiuni
Hello,

Any idea on how to remove the wifi calling availability icon that it's appearing on the top-right side in the notifications area.

I have the wifi calling turned off, but there's still an icon being displayed. 

Under Settings>Connection>Wi-Fi calling>About Wi-Fi Calling, there is an explanation that says "The icon below will be shown whenever this function is available".

It's very annoying. If I have it turned off, why would it I form me that it's available?

Any idea on how to remove it?
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Esti pe comunitatea destinata utilizatorilor din Romania, te sfatuiesc sa traduci postarea si sa scrii in romana.

Poti pune un screenshot cu iconita? Poate e vorba de cea de la VoLTE sau Apel 4G.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

7 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Esti pe comunitatea destinata utilizatorilor din Romania, te sfatuiesc sa traduci postarea si sa scrii in romana.

Poti pune un screenshot cu iconita? Poate e vorba de cea de la VoLTE sau Apel 4G.

MCMXXIII
Apprentice
Opțiuni
Scuze de mesajul in engleza. Nu mi am dat seama că e un topic pt comunitatea din România.

Problema mea este că pare o iconiță legata de WIFI Calling chiar daca serviciul in sine este dezactivat. Ceva ce doresc este sa NU mai am acea iconiță.

Adaug mai jos un screenshot unde se vede acea iconiță in dreapta sus, cât și explicația cum că acea iconiță apare oricând acest serviciu este disponibil (nu înțeleg se ce, daca am serviciul dezactivat, ar trebui sa am notificare constanta că el este disponibil).Screenshot_20230906_151252_Wi-Fi Calling.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu zic ca iconita nu e de la apel wifi. Apare diferit fata de cea de la mine.

Cand activezi Apel Wifi, nu se schimba deloc, e exact aceeasi iconita?

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Poți edita postarea inițială și sa o traduci.

Uite cele doua iconițe cum arata la mine.
Screenshot_20230906_152935_One UI Home.jpgScreenshot_20230906_152829_One UI Home.jpg
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acea iconița e de la Volte. Wifi call are acele semicercuri orientate în sus.
Ai VoLTE activ pe SIM2. La unii operatori se poate dezactiva din Setări>conexiuni>rețele mobile, la alții nu se mai poate dezactiva.
La unii operatori are denumirea de Apel 4G.
MCMXXIII
Apprentice
Opțiuni
Așa e. Desi seamănă, VoLTE era. Multumesc mult!
Nobody88
Pioneer
Opțiuni
Cred ca wifi
0 Aprecieri