Hello!
I s-a mai întâmplat cuiva pana acum sa aibă probleme de semnal pe s23 ultra ? Nu îmi pot da seama dacă este de la rețea (sunt pe telekom) sau de la telefon.
Mi s-a întâmplat prima oara pe strada, am vrut sa sun pe cineva și apelul se închidea automat și nu ma lăsa să sun pe nimeni. Apoi când eram sunata suna doar 2 secunde și se închidea apelul automat. Eram pe strada, nu eram în pădure sau altundeva. Atunci am restartat telefonul și si-a revenit.
Problema a revenit ieri. Îmi dezactivasem temporar accesul la microfon și am uitat sa îl activez și am primit un apel. Am răspuns, a durat puțin pana l-am activat și între timp am închis apelul. Apoi a început sa faca din nou. 2 secunde a sunat și s-a oprit. Apoi am răspuns și s-a închis. De data asta a ținut mai mult și nu a trecut cu un restart. Am resetat și mobile network settings, rămăsesem și cu datele mobile active și a durat ceva pana si-a revenit.
De obicei, acasă am 1-2 liniuțe de semnal dar nu am avut niciodată probleme. La munca în birou sunt singura căreia nu prea ii merge netul, îmi apare "E", cam la fel si semnalul. Acum observ și ca se duce de tot semnalul.
Am scos și cartela sim, am verificat-o, am suflat sa nu fie praf. Nu locuiesc intr-o zona fără acoperire, din contra.
Cine ma sfătuiește și pe mine ce sa fac și sa îmi spună daca problema ar fi de la telekom sau de la telefon?
Și acum sunt în camera mea, am doar wifi și 0 semnal. O sa atașez și poza de acum.
Mulțumesc dacă ați avut răbdare sa citiți tot și sper că are cineva o idee.