Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme hotspot

(Subiect creat la: 25-06-2024 08:02 AM)
302 Vizualizări
Ionut7627
Pioneer
Opțiuni
Salutare, am următoarea situatie:

Nu ma pot conecta prin hotspot la s23 + , în schimb la s20 + se conecteaza fără probleme. Înțeleg ca este vorba de protocol ipv 6 vs ipv 4

image

image

Ce pot face sa ma conectez la hotspot și de pe s23+ ?

Multumesc
6 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Depinde cu ce incerci sa te conectezi. Cele doua retele wifi sunt complet diferite: Pe S23 ai wifi 6 fata de wifi 4 si chiar daca un dispozitiv care nu stie wifi 6 ar trebui sa se poata conecta la astfel de AP, sunt unele setari care nu sunt recunoscute de toate dispozitivele. Dar la tine cred ca problema este metoda de criptare WPA3 de pe S23 care probabil nu este cunoscuta de acel dispozitiv. Poti incerca sa folosesti WPA2 si vezi daca merge asa. Daca este un dispozitiv foarte vechi atunci trebuie sa faci o retea wifi identica cu cea de pe S20.

Ionut7627
Pioneer
Opțiuni
Am modificat pe telefon metoda de criptare din wpa2/wpa3- personal în WPA 2 - personal și acum funcționează. Multumesc ptr sfat
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Fa setarile astea pe S23 (evident cu alt nume/pass)...

P. S. IPv6 si IPv4 sunt cu totul altceva, nu au legatura, nu le confunda cu WiFi6 sau anterioara. Folosesti IPv4 pe ambele1719295095810.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Ionut7627
Pioneer
Opțiuni
Multumesc
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cu placere, sa ne spui daca merge. Mie imi functioneaza asa

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Mie pe s24 Ultra hotspot-ul îmi merge super bine și cu orice ma conectez la el merge super ok fie ca e laptop PC telefon tablete toate merg ok și nu are nici o încetinire
0 Aprecieri