Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme Android?

(Subiect creat la: 21-12-2023 12:30 AM)
1374 Vizualizări
Vladonee
Explorer
Opțiuni
Salutare tuturor!

De aproximativ o saptamana am sesizat ca telefonul practic jongleaza singur intre aplicatii, sau apasa singur cum ar veni pe diverse chestii de pe ecran . De exemplu sunt pe whatsapp, si sare direct pe tiktok, fara sa mai intre practic in meniul cu aplicatii deschise , pur si simplu, sare din una in alta . Sau cand scrollez de exemplu pe net , imi intra singur pe diverse chestii de imi da impresia ca , chiar am apasat eu din greseala pe ele. Nu stiu cum sa explic mai bine . Malware nu pare a fi, l-am cautat cu avg si nimic ... aveti idee ?
16 Răspunsuri
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
E posedat telefonul!
Opțiuni
Mai mult ca singur,telefonul este posedat. Lăsăm gluma la o parte,clar ceva sa întâmplat. Ori ai instalat vreo aplicație dubioasă,ori ai intrat pe saituri dubioase. Ai spus că ai scanat cu AVG ? dacă este varianta free,ai 0 protecție. Singura variantă,reset din fabrică,și mai multă atenție.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Mi se pare ciudat.. In Safe Mode cum se comportă? Ești sigur că nu ai instalat vreo aplicație dubioasă?
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Dacă și in safe mode sau după o resetare la uzină face la fel, placa de bază sau touch-ul, din păcate. Dacă ai vreun service samsung în zonă, cezi de un diagnostic, nu cred că te costă ceva un diagnostic.
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
am patit acelasi lucru pe iphone...a fost ecranul...s-a dus membrana de proteja si a intrat umezeala...dupa ce am schimbat ecranul merge brici...
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Tocmai ce nu se racii bine discuția cu și despre viruși și cum se poate infecta un telefon cu malware. Dacă n-ai accesat site-uri cu semne de întrebare ne putem gândii că poate ai scăpat telefonul ori lovit de are asemenea comportament. Vezi in safe mode, daca problema persistă ia legătura de urgență cu un service autorizat Samsung.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Am avut un J52017 acum cinci ani și după vreo patru scăpări pe jos făcea la fel..ecranul e afectat 100%! Se produc micro fisuri atunci când le scăpăm pe jos și depinde cum avem norocul producerii figurii și în ce zonă a ecranului
Vlad345
Pioneer
Opțiuni
Încearcă să mai faci o scanare cu BitDefender sau Malwerbites, dacă nu se rezolvă problema atunci încearcă o resetare a telefonului.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai in aplicatia Samsung Members posibilitatea sa faci un test la touchscreen... Mergi la Support - Phone diagnostics si alege "touch-screen". Vezi cum iese testul. Posibil sa trebuiască ajuns in service1703141682382.jpg1703141682407.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

@Vladonee , ai încercat ce ți-a sugerat @RapierXDA ?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Ai în întreținere dispozitiv acolo o setare unde poți să faci diagnosticarea dispozitivului totală sau parțial după cum vrei tu taci display aplicații tot ce vrei tu acolo le faci ori parțial ori total după care acolo îți spune dacă e ceva în neregulă sau nu oricum după bănuiala mea cred că a prins ceva umezeală sub touch sau și îți face problemele astea ori ai descărcat vreo aplicație care are viruși și se comportă în felul ăsta
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Cred ca e acel ghost touch care a mai apărut random pe device-uri. Încearcă un test. Pune display-ul pe 120 Hz. Vezi dacă se comporta la fel.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
În ultima perioada ai instalat aplicații noi?
În Safe Mode ai încercat sa vezi dacă i se schimba comportamentul?
0 Aprecieri
Vladonee
Explorer
Opțiuni
Multumesc tuturor pentru raspunsuri ! Nu ma asteptam la atatea ! Aplicatii noi nu am instalat , si ce am , sunt aplicatii mainstream, pe care probabil le avem marea majoritate dintre noi. De scapat nu l-am scapat niciodata si l-am tinut din prima zi cu sticla si husa de protectie. Umezeala sub touch? Nu cred. Nu l-am udat niciodata, nu a cunoscut nici macar ploaia 😅 fac acum testul de touchscreen si varianta cu safemode'ul si revin, dar m-as mira da aibe ceva .
Eu cred ca pana la urma este ceva de soft , pentru ca am observat ca schimba aplicatiile , de exemplu pe tiktok , fix cand imi intra o notificare in aplicatie . De exemplu am primit 5 mesaje pe tiktok , in timp ce eu eram pe whatsapp, si m-a scos de fiecare data , asta in decurs de 10 15 secunde 🤯🤯
0 Aprecieri
Proiectantul
Voyager
Opțiuni
Poate este de la folie, daca mai ai problema dupa toate stradaniile tale, ti-as sugera sa folosesti telefonul fara folie da vezi daca se comporta la fel, eventual schimbi si folia cu una mai compatibila (daca se dovedeste ca a fost folia vinovata).
Cu stima,
P
0 Aprecieri
Armeanu
First Poster
Opțiuni
Am aceasi problema pe un S23. Ecranul nu e spart sau crapat si inca are sigiliul la apa intact. Am facut si testele pentru ecran. Nu inteleg.
Problema este ca intra si la controlul de volum si imi apare si tastatura in aplicatii gen Waze si nu mai vad harta. Ca sa nu mai zic ca imi invarte ecranul cum vrea el si face numai ce vrea....
Virusi nu am ca sunt atent. De scapat nu l-am scapat... am o banuiala ca e de la un update Android ceva.
Are cineva o solutie fara service? Ca sunt in deplasare si pana ajung ma omoara.
0 Aprecieri