Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema conectare Bluetooth auto

(Subiect creat la: 01-11-2023 09:43 PM)
3564 Vizualizări
ibMihai
Journeyman
Opțiuni
Salutare. De curând am trecut si eu la S23 ultra după vreo 5 ani de p20 pro.
Am găsit si o problemuța zilele astea când am dat sa il conectez la Bluetooth la mașină, mai precis cand pun muzică de pe YouTube se aude tot la difuzorul telefonului cu toate ca imi arata ca e conectat la mașină, mai exact clipul si sunetul rulează pe telefon iar pe ecranul mașinii se vede ca rulează muzica dar fara sa se auda. Cu muzica de pe memoria telefonului merge fara probleme. 
Precizez ca am conectat la mașină si alte telefoane Huawei, iPhone, Samsung și merge perfect. 
Nu știu daca e de la telefon sau daca e vreo setare de la YouTube, dar nu ii dau de cap. 
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Nu ai cumva setat sunetul pentru youtube sa meargă pe telefon de la: Setari>Sunete și vibrații >Sunet aplicație separată
Screenshot_20231102_071710_Settings.jpgScreenshot_20231102_071811_Separate app sound.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

13 Răspunsuri
Motanes
Helping Hand
Opțiuni
Pe ce mașină sau mediaplayer proiectezi conținutul?
ibMihai
Journeyman
Opțiuni
Audi A4 B9, fara android auto, doar Bluetooth simplu.
Motanes
Helping Hand
Opțiuni
Încearcă în momentul în care ești conectat la YouTube să apeși pe butonul de Control Vocal. Ar trebui să fie pe volan undeva în dreapta. Vezi ce se întâmplă. Din varii motive, Audi poate rămâne blocat pe Sistem dialog vocal. Poate merge, încearcă!
ibMihai
Journeyman
Opțiuni
Mersi. Voi încerca dimineața.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Tot S23 u am si eu. Am la masina (volvo s40) adaptor +aux bt si merge impecabil.
Sunet microfon nu am treaba.
Nu vred ca e de la telefon , posibil la masina ceva sa fie
ibMihai
Journeyman
Opțiuni
P20 pro a mers perfect de la prima conectare, alte 2 iPhone-uri au mers perfect, acum ăsta nu vrea.
Deci precizez ca muzica de pe telefon din memoria lui, se aude la mașină doar YouTube nu funcționează calumea.
Bluetooth ul e al mașinii nu prin vreun adaptor
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Au fost si sunt ceva probleme la Skoda parca cu telefoanele Samsung.
Sa nu fie si cazul tau.
Totusi incearca sa dau un reset la reteaua bt si la telefon si la masina.
ibMihai
Journeyman
Opțiuni
O sa încerc si asta. Mersi frumos.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Mihai,
Spui că ai avut mai multe telefoane, care s-au conectat fără probleme la sistemul audio al automobilului tău. Asta nu înseamnă că unul e mai bun decât altul.
La anumite mărci de automobile, numărul de telefoane mobile care pot fi conectate simultan e limitat.
Dacă nu le mai folosești, șterge-le, adică deconectează-le.
0 Aprecieri
ibMihai
Journeyman
Opțiuni
Nu am spus ca e mai bun unul fata de altul. Spun doar cew telefoane am conectat eu si apropiații, într-adevăr erau si altele conectate dinainte de vechiul proprietar inclusiv Samsung.
Nu am dat vina pe telefonul S23U ci pe o setare speciala a lui. Ceea ce și a fost de fapt o setare pe care nu am înțeles-o inițial dar m-a ajutat un coleg aici.
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Nu ai cumva setat sunetul pentru youtube sa meargă pe telefon de la: Setari>Sunete și vibrații >Sunet aplicație separată
Screenshot_20231102_071710_Settings.jpgScreenshot_20231102_071811_Separate app sound.jpg
ibMihai
Journeyman
Opțiuni
Mersi frumos. Asta era problema, e totul ok acum.
Totuși nu înțeleg rolul acestei setări..
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Nu ai pentru ce. O posibila situatie ar fi cand asculti muzica la boxe externe, dar restul sunetelor le vrei pe telefon (adica daca te suna cineva si ai boxe puternice nu ai vrea sa auzi apelul in boxe :smiling-face: )