Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema Bluetooth A2DP după update la One UI 8

(Subiect creat la: cu o săptămână în urmă)
201 Vizualizări
TudorCalin
Explorer
Opțiuni
După update-ul de soft, nu mă mai pot conecta prin Bluetooth pentru a pune muzica la mașină (Mitsubishi Outlander 2014 cu MMCS W 12) cu al meu S23 Ultra. Se conectează pentru apelurile telefonice, dar doar atâta. Telefonul merge conectat la altă mașină și alte telefoane merg conectate la mașina mea. Doar telefonul meu la mașina mea nu se conectează pentru audio. Am resetat bluetooth-ul la telefon in toate felurile posibile, am resetat și headunit-ul mașinii și tot nu merg conectate. Aveți idee ce se întâmplă, daca a mai pățit cineva asta și dacă am șanse să se rezolva într-un update viitor?
Va mulțumesc!
20 Răspunsuri
Mădălina_
SuperStar
Opțiuni
TudorCalin
Explorer
Opțiuni
Cel de jos pare să aibă o problema asemănătoare cu a mea, dar am făcut tot ce a făcut el și altele și tot nu reușesc să îl conectez pentru audio.
Mădălina_
SuperStar
Opțiuni
Este posibil să nu mai fie ceva acolo compatibil după trecerea la One UI 8. Poate următorul update de securitate va rezolva problema.
TudorCalin
Explorer
Opțiuni
Aștept următorul update pentru că nu plănuiam să îmi schimb nici telefonul, nici mașina.
MariusG14
GrandMaster
Opțiuni
😂
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Cauta...citeste...posteaza:)
Daca un raspuns a rezolvat postarea ta, marcheaza-l ca solutie.
Mădălina_
SuperStar
Opțiuni
Perfect!😂
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut!
Anulează asocierea cu mașina și apoi asociază din nou.
TudorCalin
Explorer
Opțiuni
Am incercat asta de multe ori. Chiar am mers până acolo sa resetez complet setările Bluetooth de la mașina din telefon. Degeaba.
0 Aprecieri
MariusG14
GrandMaster
Opțiuni
Producatorul masinii are suport pentru Android 16? Acele "alte telefoane" au tot Android 16?
0 Aprecieri
TudorCalin
Explorer
Opțiuni
Nu știu dacă are producătorul mașinii suport pentru Android 16. Celelalte telefoane nu aveau android 16. Oricum, mașina e din 2014. Ar fi absurd să nu pot sa mai folosesc niciun telefon Samsung in continuare la mașina.
MariusG14
GrandMaster
Opțiuni
Te cred, din experienta similara cu masina din 2022 iti spun ca la mine a fost softul masinii. Intreaba si la ei.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Este ciudat pentru că a2dp ar trebui să fie compatibil cam cu orice alt dispozitiv. Mie mi se conectează automat, la fel ca și în One UI 7.

Nu cred că la telefon este problema, deci slabe șanse să rezolvi cu o actualizare. La conectare îți dă ceva eroare, sau se conectează, dar nu se aude sunetul?
TudorCalin
Explorer
Opțiuni
Sigur e telefonul problema pentru că până înainte de update mergea perfect. Nu vrea sa se conecteze pentru audio. Îi dau sa se conecteze și sare bifa aia înapoi pe off. Din mașină dacă bifez audio, după un timp zice connection failed. Partea de vorbit la telefon funcționează ca înainte de update.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
La tip de dispozitiv ce îți apare? Ar trebui să fie "altele"
0 Aprecieri
TudorCalin
Explorer
Opțiuni
Da, others parca scrie, dar nu sunt sigur.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Atunci e posibil să fie o incompatibilitate. Deși eu nu am avut astfel de probleme până acum cu nicio versiune de Android.
0 Aprecieri
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
După ce conectezi telefonul la mașină, apasă pe conexiune și vezi dacă este activă și opțiunea audio.
0 Aprecieri
TudorCalin
Explorer
Opțiuni
Apas, dar se muta înapoi slider-ul. Nu se conectează audio.
0 Aprecieri
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Pff! Nu știu ce să zic
0 Aprecieri
TudorCalin
Explorer
Opțiuni
Aștept să apară un nou update. Până atunci ascult muzica în mașină de pe un alt telefon.
0 Aprecieri