Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema activare/dezactivare

(Subiect creat la: 01-04-2024 08:35 AM)
458 Vizualizări
DentalMarius
Explorer
Opțiuni
Dupa actualizarea la 6.1, activarea/dezactivarea datelor mobile sau a altei functii sau care e in bara de navigare, se face dupa 2 touch-uri, ceea ce e deranjant si enervant totodata..asta nu se intampla inainte de actualizare.Trebuie sa apas de 2 ori pentru a activa sau dezactiva o funtie...3E vorba de un S23 plus...Se poate remedia cumva situatia asta?
16 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Nu am observat acest comportament după update. Încearcă să intri în recovery mode și de acolo dai un wipe cache partition și repair apps. Vezi dacă se schimbă ceva după. Dacă nu se rezolva după, poți încerca și o resetare generală.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Ai incercat un restart ?
Nu cred că e setare să poți activa sau dezactiva vreo funcție care să facă acea apăsare simpla/dubla.
DentalMarius
Explorer
Opțiuni
da, am facut restart la telefon, chiar si wipe cache partition in recovery mode...Nimic, nicio schimbare...Deci, dupa deblocare, cand scrolez in jos sa deschid bara de navigare pentru a activa datele mobile, se activeaza la primul touch...daca ies si scrolez din nou, atunci nu accepta decat activarea dupa 2 touch-uri, asta indiferent daca e iconita de date mobile, wireless,
ocatie sau altceva..
Proiectantul
Voyager
Opțiuni
Cat urasc eu samsung si one ui 6.1, dar aici nu am problema. Sa nu fie de la folia de pe ecran, daca ai o folie. Si eu am tot S23+ si nefericitul update 6.1.
Cu stima,
P
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Dacă ai cumva o folie pe ecran, poate e nevoie sa activezi creșterea sensibilității la atingere.1711957889290_1711957889284_0.jpg
DentalMarius
Explorer
Opțiuni
nu are folie
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Fa o proba și activează opțiunea aia și vezi dacă e vreo schimbare.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Instalează Good Guardians din Galaxy Store și rulează din acel meniu Galaxy App Booster, îți va optimiza toate aplicațiile de sistem și nu numai, după această operație dă-i un restart la telefon.
DentalMarius
Explorer
Opțiuni
nu exista asemenea aplicatie, nici in Store, nici in Magazin Play...multumesc oricum pentru intentie
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Bine ai venit în comunitatea Samsung Members, Marius!
Suita de aplicații Good Guardians se găsește în (Samsung) Galaxy Store.
George Preda a tastat un F în locul lui G.
Erare humanum est
(a greși e omenește)
😉
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Exact, autocorectul își face de cap . Instalează Good Giardians.
Vlad Costea
Student
Opțiuni

Welcome in the club! Exact aceeași problemă o am și eu pe S23 ultra. Dacă găsiți vreo soluție let me know 

0 Aprecieri
DentalMarius
Explorer
Opțiuni
salutare...cu siguranță voi posta daca gasesc vreo solutie!
DentalMarius
Explorer
Opțiuni
S-a confirmat, de catre Samsung ca exista probleme cu interfata Touch odată cu actualizarea la 6.1 la seria S23....in cazul meu, S23 plus, ca problrme: dublu sau triplu touch sau scrol, pentru deblocare ecran si dublu touch pentru activarea/ dezactivarea datelor mobile sau a altei functii...Eu am incercat cam orice, in afara de resetare la configuratia din fabrică..am incercat chiar si sfatul celor de la Samsung ,de a sterge memoria cache din aplicatia Google, urmata de restart ...astept o actualizare
Vlad Costea
Student
Opțiuni

Pare că s-a rezolvat problema astăzi după ultimul update de securitate. :smiling-face: 

0 Aprecieri
DentalMarius
Explorer
Opțiuni
Asa e...s-a rezolvat o problema care devenise enervantă chiar..