Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z dotykiem i przegrzewaniem.

(Temat utworzony: 23-11-2024 07:59 AM)
172 Wyświetlenia

Też mam ten problem

moefeusz
Apprentice
Opcje
Dzień dobry, od tygodnia mam problem z ekranem dotykowym w moim telefonie. Czasami nie reaguje na dotyk, a czasami samoczynnie klika w różne miejsca na ekranie. Dodatkowo, zauważyłem, że telefon przegrzewa się podczas ładowania, mimo że mam ustawioną maksymalną ochronę baterii i przy 80% rozłącza zasilanie. Ładowarka, której używam, ma moc 45 W.

Czy mozecie doradzić, czy powinienem oddać telefon na gwarancję, czy też problem może być związany z oprogramowaniem? Jeśli ktoś z was miał już podobny problem, proszę o odpowiedź.

Z góry dziękuję za pomoc.
0 Like
8 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Telefon rozumiem ze nie upadł nigdy? Jeśli jest na gwarancji to proponuję go oddać. Jeśli jest to zwykły S23 błędem jest ładować go 45W ładowarką
moefeusz
Apprentice
Opcje
S23 ULTRA
0 Like
moefeusz
Apprentice
Opcje
Ostatnio spadł mi w samochodzie kilka razy, urok pracy kurierskiej. Nie spadł z wysoka jakieś może 30 cm. Mam Etui megasafe i folie ochronna ( w sumie już nie mam bo myślałem że być może ona powoduje te anomalie. Tak telefon na gwarancji.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
I tu przez te upadki mógł Panu się uszkodzić. Wszystko zależy jak podejdzie do tego serwis, ale jeśli stwierdzi że telefon upadł, to może odrzucić naprawę gwarancyjną. Jeśli to S23Ultra to tak można ładować 45W ładowarką, chociaż osobiście zalecam mniejszym prądem.
moefeusz
Apprentice
Opcje
Dzięki za odpowiedź. Odważę się zadać jeszcze jedno pytanie bo widzę że nie trafiłem na laika. Nie mogę przejść do trybu recovery. Telefon wyłączony. Włączam trzymając jednocześnie power I volume +. Jak wyskakuje ikonka samsunga puszczam power I trzymam dalej volume +. Jedyne co tym uzyskuje i nie zawsze to trybu awaryjny. Gdzie leży błąd?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Musi Pan telefon dodatkowo podłączyć pod komputer, lub drugi telefon, wtedy wejdzie w menu recovery.
moefeusz
Apprentice
Opcje
Drugi telefon obojętnie jaki system?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie wiem jak jest podłączony z IPhone, ale z jesli jest z androidem, to powinien wpuścić w recovery.