Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Poza fake🤣

(Subiect creat la: 19-03-2023 12:38 PM)
406 Vizualizări
Costi_U_S23U
Voyager
Opțiuni

image

De fapt ele sunt verzi dar AI-ul camerei a recunoscut că fotografiez luna, pardon căpșune și le-a făcut roșii 🤣🤣🤣
Pamfletul le este adresat celor pe care îi "încurcă" camera lui Ultra și mai inventează câte o poveste🤥

P.S. e făcută cu zoom poza
4 Răspunsuri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
😂
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu doar că erau verzi, nici nu erau căpşune în realitate ci fragi.
Dar tot cu procesarea de pe S23 Ultra le-a adus la stadiul de căpşune.
Aşa ceva...să încerci să ne păcăleşti pe față deşi noi ştim bine adevărul!
😄
Costi_U_S23U
Voyager
Opțiuni
Păcat pentru cine? Și eu am avut dilema cu trecutul pe Iphone și mi-am luat un Ip14 pe care îl folosesc împreună cu S23U. Are plusurile lui dar cel mai enervant lucru la iphone este tastatura. Mult mai slabă decât Samsung sau google. Sistemul de operare e ok, simplist, îmi place, dar mai mult îmi place android. Acum, legat de ip15, nu știu ce să zic. Va fi un model de tranziție. 14 adună practic tot ce a fost bun în ultimele 3 modele. Așa cum și 23 a pus în el tot ce a fost bun în ultimii ani și a corectat ce a fost rău (folosirea procesorului SD fiind cea mai bună mișcare). Așa că dacă vrei să încerci un iPhone aș zice un 13 sau 14. 2024 va fi pentru toți producătorii un an de tranziție, părerea mea.

Cât despre cameră...cu toate controversele și știrile inventate de alții, samsung are cele mai bune camere și cel mai bun soft de procesare.
Baftă!
Alin14TAM
Apprentice
Opțiuni
🤣🤣🤣
0 Aprecieri