Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powerbank Magsafe dla S23

(Temat utworzony: 11-02-2025 11:36 AM)
261 Wyświetlenia
jacekbia
Journeyman
Opcje
Witajcie.

Czy ktoś ma pozytywne/negatywne doświadczenia w tym temacie?

Używam case'a z magsafe do uchwytu w samochodzie i jestem mega zadowolony.

Szukam poręcznego powerbanku magsafe (5000 mAh). Zależy mi na sprawdzonym produkcie, który nie będzie nadmiernie się nagrzewał (szybkie ładowanie indukcyjne wyłączone).

Osobny problem to z jakim konkretnie case'em go używacie. Ważne żeby powerbank dobrze przylegał do case'a i nie kolidował z obiekrywem (może go lekko przysłaniać, ale nie powinnien się na nim "opierać")

Z góry dzięki za odzew. 

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
jacekbia
Journeyman
Opcje
Chyba udało mi się znaleźć oprymalne rozwiązanie. Postanowiłem się tym podzielić może komuś się przyda.
Całkiem przypadkiem załatwiając popołudniu inne sprawy zaszedłem do punktu sprzedaży akcesoriów do telefonów i wyszedłem z powerbankiem Tech Protect LifeMag Power Bank 5000mAh.
Powerbank ten ma bardzo kompaktowe wymiary przez co po dołączeniu do Safemaga nie wystaje poza zarys telefonu i jest na tyle smukły że wciąż wygodnie można używać telefonu. Trzyma się bardzo pewnie case i pierwsze ładowanie nie powodoło nagrzewania się telefonu ( funkcja szybkiego ładowania indukcyjnego nieaktywna).
I jeszcze jedna bardzo ważna cecha - okrągły pierścień magnetyczny na pleckach powerbanka nieznacznie wystaje z całej bryły powerbanka co załatwia temat ewentualnego opierania się powerbanku na obiwktywie lub etui.
Aktualnie używam casea 3MK Smoke Magcase które ma wyraźnie wystającą ramkę ochronną wokół obiektywów a i tak nie koliduje to z tym powerbankiem.
IMG-20250211-WA0003_1000014504_1739301700.jpgIMG-20250211-WA0002_1000014505_1739301700.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
9 Odpowiedzi
budyn11
Explorer
Opcje
Właśnie tez szukam fajnefo powerbanka z magsafe na s24+
0 Like
Grz3siek
Navigator
Opcje
Ja do s24u używam takiego powerbanka z magsafe (tak samo mam wyłączone szybkie ładowanie indukcyjne)
https://www.x-kom.pl/p/1181563-powerbank-baseus-magnetic-mini-wireless-charging-20w-20000mah-z-magsa...
0 Like
Grz3siek
Navigator
Opcje
Masz etui z magsafe na s24+? Podlinkujesz? Brat szuka dla siebie i jakoś znaleźć nie może
0 Like
jacekbia
Journeyman
Opcje
Wygląda solidnie, ale myślałem o czym bardziej kompaktowym (kosztem pojemności). Jak w S24u nie ma problemu z dobraniem powerbanka, telefon jest ma tyle duzy że kazdy praktycznie pasował, z podstawowymi modelami S23 czy S24 jest już gorzej bo jest dużo mniej przestrzeni i przez to jest trochę "ciasno" . Od pierścienia Magsafe do najbliższego obiektywu mam tylko około 5mm.
0 Like
Grz3siek
Navigator
Opcje
Z tego co kojarzę są mniejsze pojemności, mi pasuje ten działa też jako stojak podczas używania tel
Rozwiązanie
jacekbia
Journeyman
Opcje
Chyba udało mi się znaleźć oprymalne rozwiązanie. Postanowiłem się tym podzielić może komuś się przyda.
Całkiem przypadkiem załatwiając popołudniu inne sprawy zaszedłem do punktu sprzedaży akcesoriów do telefonów i wyszedłem z powerbankiem Tech Protect LifeMag Power Bank 5000mAh.
Powerbank ten ma bardzo kompaktowe wymiary przez co po dołączeniu do Safemaga nie wystaje poza zarys telefonu i jest na tyle smukły że wciąż wygodnie można używać telefonu. Trzyma się bardzo pewnie case i pierwsze ładowanie nie powodoło nagrzewania się telefonu ( funkcja szybkiego ładowania indukcyjnego nieaktywna).
I jeszcze jedna bardzo ważna cecha - okrągły pierścień magnetyczny na pleckach powerbanka nieznacznie wystaje z całej bryły powerbanka co załatwia temat ewentualnego opierania się powerbanku na obiwktywie lub etui.
Aktualnie używam casea 3MK Smoke Magcase które ma wyraźnie wystającą ramkę ochronną wokół obiektywów a i tak nie koliduje to z tym powerbankiem.
IMG-20250211-WA0003_1000014504_1739301700.jpgIMG-20250211-WA0002_1000014505_1739301700.jpg
0 Like
budyn11
Explorer
Opcje
Podeślesz linka?
0 Like