Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Pot sa imi sterg ecranul telefonului cu Servetele Umede?

(Subiect creat la: 30-04-2023 09:57 AM)
1317 Vizualizări
Matei30
Apprentice
Opțiuni
Eu, mi-am luat telefonul recent, un s23+, si am observat ca se pun amprentele si urmele repede pe ecran, si l-am sters pana acum doar cu servetele umede de la lidl.
16 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Salutare, 

Recomand sa ștergi cu o laveta din microfibra, umezita putjn în apa. După folosește o laveta uscată. 

Matei30
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc! O sa incerc.
SulfuR17
Explorer
Opțiuni
Îl poți șterge cu alcool izopropilic + șervețel sau o cârpă cu microfibra
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Indiferent cu ce ștergi ecranul, asa se intampla in general,se pun repede amprentele pe ecran
Matei30
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc! Eu credeam ca servetelele nu sunt bune pt ecran, si ca de aceea mi se pun amprentele mai repede.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Se recomanda cu laveta de microfibra umeda cu putina apa,apoi șters cu laveta uscata..nu soluție de curățat geamuri..nu soluție de curățat lentile de ochelarii
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu, nu il poti sterge cu servetele umede si nici cu alcool si alte solutii indiferent ce scrie pe sticla. Am scris un articol pe tema asta, din pacate nu multi l-au citit si inca au impresia ca solutia X sau Y este buna. Il pun mai jos, poate il cititi totusi...

https://eu.community.samsung.com/t5/lounge/cum-sau-cu-ce-stergem-ecranul-telefonului/td-p/2573888

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Matei30
Apprentice
Opțiuni
Eu am un prosop cu microfibra nou, il pot folosi pe acela, in loc de o laveta?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, este ok. Ideea cu microfibra este ca are putere mare de curatare si nu lasa scame. Nu folosi niciodata servetele de hartie pt ca pot zgaria ecranul

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Pe cont propriu, fiecare poate curăța cu ce doreşte ecranul, însă varianta corectă este cea propusă de @EmiliaDuna. Chiar şi pe partea de camere foto recomandarea este aceeaşi, cu apă curată.

Eu mai pun ocazional pe acea lavetă umezită din microfibră foarte foarte puțin săpun lichid pentru degresare.
Apoi repet operațiunea doar cu apă curată până constat că este în regulă totul.
Precizez că am renunțat la foliile de protecție pe ambele dispozitive şi deocamdată atât ecranele cât şi camerele foto sunt impecabile.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Șervețelele pentru șters ochelarii. Eu folosesc și sunt excelente!
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Încearcă sa folosești o carpulita de șters ochelarii. Eu asa an reușit sa îl curat
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Părerea mea, nu mai pun folie pe telefon de vreo 2 generații, A51 5G, A52S și acum S21FE, le șterg cu ce apuc, alcool izopropilic, apă, mâneca de la cămașă, etc.. dă-le în Doamne-ajută, de aia au "gorila" 13 pe ele.
Tocmai ce am ieșit de sub duș, telefonul în baie, buds-urile în ureche, făcut duș cu ele la un loc, ni pe cap, nu știu încă dacă merg la apă, șters pe corp și pe picioare cu prosop și pe urmă șters și display telefon cu același prosop. Nu v-ați luat bibelou, ați luat un consumabil. Și mai am de plătit două rate la el , să nu aud că mă dau banii afară din casă.
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Dacă nu mă uimesc de când aveam A51 5G, de ce să mă uimesc de acum încolo!
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Adică am noroc de vreo 4 ani! Husă i-am pus acum , cea mai slim, pentru că aluneca din mână, dar o să renunț la ea, se simte altfel telefonul în mână fără nimic pe el.
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Îl șterg Cu ce apuc are sticlă deasupra nu mă sinchisez de el se zgârie sticla până alta de ce l am cumpărat vorba lui Johnny e bibelo nu e un consumabil și trebuie să l folosesc ca atare ca consumabil a căzut jos s a spart reparație s a zgâriat display ul reparație și așa mai departe atâta timp cât îi funcționează placa în el și bateria ura și la gară ce deasupra nu țin cont.
0 Aprecieri