Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po aktualizacji elementy nawigacji nie działają poprawnie

(Temat utworzony: czwartek)
238 Wyświetlenia
MSovi
Apprentice
Opcje

Pomocy! Po aktualizacji mój telefon wgl nie działa.. Nieoge zsunąć paska powiadomień w dół, udaje się to tylko na ekranie blokady po czym i tak sam się wsuwa i nic nie można zrobić.. 

Na pasku nawigacyjnym mam tylko przycisk "cofnij/wróć" i żeby wyjść do ekranu głównego to muszę wyjść ze wszystkiego co robiłam, dramat.. 
W ustawienia totalnie nie mogę wejść, klikam ikonę i nic się nie dzieje.. 

Błagam powiedzcie czy ktoś tak miał i co z tym zrobić zanim z wściekłości wyrzucę telefon przez okno.. 
10 Odpowiedzi
Rudzielcowy
Pioneer
Opcje
A jaki model telefonu?
0 Like
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Próbowała Pani ponownie włączyć telefon? Czasem najłatwiejsza rzecz daje najlepszy efekt 🙂
Maro392
Pathfinder
Opcje
Żeby zsunąć pasek powiadomień musisz albo z lewej strony ekranu z góry a obok z prawej przeciągnąć i można to wyłączyć żeby bylo jak dawnej, a w sumie weź go wyrzuć
0 Like
MSovi
Apprentice
Opcje
Minimum 3 razy i nic 😞
0 Like
MSovi
Apprentice
Opcje
Samsung s23
0 Like
MSovi
Apprentice
Opcje
Ja już z każdej strony próbowałam, jednym palcem, drugim, dwoma i nic. Zsuwa się tylko jak jest zablokowany i to na sekundę więc chyba zostaje wyrzucić 💁🏼
0 Like
Maro392
Pathfinder
Opcje
To trzeba zrobić wipe cache partcion
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
@MSovi Skoro restart nie pomógł to w takim razie wykonaj Wipe Cache Partition. Zabieg nie usuwa danych.
Instrukcja - Wipe Cache Partition:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Ruda666
Journeyman
Opcje
Jak można to wyłączyć? Właśnie zrobiłam aktualizacje i niesamowicie mnie to drażni 🙄
0 Like