Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Pixel mort, am scapat telefonul pe jos. Trebuie schimbat ecranul?

(Subiect creat la: 29-01-2024 07:32 PM)
928 Vizualizări
roriana
Pathfinder
Opțiuni

Bună, ma puteți ajuta am scăpat telefonul un s23 ultra jos însă ecranul nu mi sa spart dar am un punct într-un colt sus și îmi apare câteodată fondul verde . Trebuie schimbat ecranul cu totul sau se poate rezolvA de alta manera??

Un service samsung autorizat zona Alba - Cluj -Sibiu este??

image

16 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Doamna draga , (Domnișoara) nu cred ca este manevra sa scape de acea linie si pixelii aia năuciți.
Imi pare rau ca ati avut necazul acesta...
roriana
Pathfinder
Opțiuni
Trebuie schimbat tot ecranul??
Și service autorizat în zona Alba - Cluj -Sibiu este?
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Daaa tot display -ul se schimba. Doar dacă vreți dvs , nu e regulă, puteți rămâne asa cu el daca nu afecteaza functionalitatea lui.
Servis autorizat nu stiu daca este , asteptati sa va comunice cineva care stie daca e servis in acea zona.
roriana
Pathfinder
Opțiuni
Problema este ca are tenta verde ecranul și câteodată rămâne negru nu se mai deschide
Marius_M
Legend
Opțiuni
Se poate face prin curier dacă nu ma înșel....apelezi ESD-Rom și am impresia că poți să chemi un curier și el sa îți ducă telefonul în service...
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Da, se schimbă ecranul complet ! Altă variantă nu este ! Folosește-l așa cât timp va mai afișa, dar la un moment dat se va întrerupe !
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna, imi pare rau de patanie. In Alba Iulia nu gasesti centru autorizat de service dar exista in Sibiu, Cluj si Tg Mures, ai in poza atasata detaliile lor.

Mai jos este si link-ul pt site-ul oficial la pagina in care cauti locatiile service

https://www.samsung.com/ro/support/service-center/ 

RapierXDA_0-1706550708801.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
roriana
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc mult
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Sunt din Cluj,pe calea Turzii este service autorizat Samsung ..chiar cum intri în Cluj pe partea dreapta
roriana
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Cu placere,dar o sa te coste ceva
roriana
Pathfinder
Opțiuni
Undeva la 2000 d lei sau mai mult???
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Pe esd rom zice ca undeva la 1700 de lei ar fi înlocuirea display.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Posibil undeva la 1600 de lei estimativ. Cu părere de râu de incident.1706552151671.jpg
Marius_M
Legend
Opțiuni
Ptr schimbare asamblu display estimativ cam 1600 lei cam asa...Atenție! Ptr siguranța funcționarii dispozitivului se va schimba și bateria!
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hello @roriana ,

Îmi pare rău pentru pățania ta! Lista centrelor autorizate Samsung poate fi consultată aici: https://www.samsung.com/ro/support/service-center/

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!