Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pionowa kreska na s23 ultra

(Temat utworzony: 21-02-2024 11:12 AM)
942 Wyświetlenia
gabii96
Pioneer
Opcje
W sobotę nałożyłam folie w serwisie w którym nakładają takie rzeczy, dziś zobaczyłam że zrobiła się pionowa tęczowa kreska, gdy wyłączę ekran to widać to ale gdy dotykam nic nie czuć. 
Telefon to Samsung s23 ultra kupiony w grudniu, i dopiero w sobotę gość ściągnął czarny ten papierek ochronny i nałożył folię.
Mój błąd bo powinnam zobaczyć ekran jak tylko telefon przyszedł....
Jak myślicie co to ? Idę w sobotę ściągnąć folię i zobaczyć ekran.

Wysłałam to serwisowi, jak myślicie co to ?😩
45 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wygląda na usterkę sprzętową wyświetlacza. W takim wypadku pozostaje wizyta w punkcie serwisowym.

Autoryzowane Centra Serwisowe
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Według twojego opisu wygląda to na wadę wyświetlacza, więc faktycznie najlepiej skontaktować się z serwisem.

gabii96
Pioneer
Opcje
O nie 😩 czy do tego muszę telefon ustawić do fabrycznych ustawień? Czy folie ta która ściągnę z niego też im wysłać?
0 Like
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Najlepiej zgrać wszystkie dane z telefonu, bo wielce prawdopodobne, że serwis przywróci ustawienia fabryczne. Folii nie ma potrzeby im wysyłać.

gabii96
Pioneer
Opcje
A jak zgrać te dane ? W sumie zgrałam ze starego w sobotę więc jak przyjdzie po naprawie to znowu zgram ze starego bo inaczej nie potrafię.
0 Like
gabii96
Pioneer
Opcje
Przez aplikację Smart switch
0 Like
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nie wykluczone że przy naklejaniu został za mocno przyciśnięty ekran, dlatego mogło dojść do rozwarstwienia wyświetlacza.
gabii96
Pioneer
Opcje
Tak zgrywałam w sobotę bo miałam stary xiaomi to wiedziałam, a jak zgrać dane na ten sam telefon ?
0 Like