Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Partajare energie wireless

(Subiect creat la: 25-09-2023 06:18 PM)
1852 Vizualizări
SuperHeroBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Am văzut pe telefoanele Samsung această funcție care încarcă alte telefoane Samsung,Galaxy Buds,Galaxy Watch,chiar și iPhone.Am încercat să încarc un iPhone 15 Pro Max(avea husă MagSafe) cu al meu S23 ultra(S-view wallet case),dar nu a funcționat.Am încercat și cu un S20,la fel.Ar fi trebuit să scot husele ambelor telefoane sau e altceva?
20 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

iPhone nu reusesc nici eu sa incarca. Insa am reusit cu casti, ceas Samsung si alte telefoane Samsung. Am testat acum sa incarca un Flip 5 si a functionat. Trebuie sa pozitionezi celalalt telefon corect altfel nu va functiona.

ElfStone_0-1695655860127.png

Doar un telefon are husa.. celalat nu. Incearca fara husa sa vezi daca reusesti.

SuperHeroBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Telefoanele le-am poziționat pe centru,exact cum apărea după ce am activat partajarea wireless.Voi încerca și fără husă.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Astazi am incarcat la o colega un 12 mini cu s10e. Fara husa la ambele telefoane si merge.
SuperHeroBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Nu a fost problema cu nivelul bateriei,când am încercat avea 80%.Voi încerca și cu husele scoase.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Trebuie scoase husele la ambele telefoane. Azi am incarcat un 12 mini cu s10e. Magsafe nu merge decat cu incarcatorul lor wireless din cate stiu..
SuperHeroBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Presupun că husa cu magsafe-ul ei bruiază semnalul/câmpul magnetic asemenea unei huse magsafe pt s23 ultra care bruiază s penul
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Magsafe e încărcarea wireless la 15w dar doar cu un încărcător de al lor. Dacă folosești unul compatibil chiar si de samsung va încarca la 7.5w. Telefoanele samsung dau doar 4.5w. Dar tot e nevoie sa ii dai husa lui jos ca e magsafe.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Eu am alimentat cu un S22 un S23 cu husele oficiale, una din piele și una de silicon și a mers perfect. Probabil depinde și de husă dacă e proiectată pentru încărcare wireless.
SuperHeroBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Știam că s-view wallet case pt s23 ultra e compatibil cu încărcarea wireless.Husa magsafe pt iPhone e mai groasă,posibil să fi bruiat încărcarea.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ai reusit fara huse?

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Apple zice că magsafe e compatibila cu orice încărcător Qi, iar Samsung zice că PowerShare funcționează cu "majoritatea" dispozitivelor compatibile cu Qi. Deci cel în mod normal ar trebui să meargă inclusiv cu husele pe care le ai, sau dacă nu, doar cu husa de la iphone dată jos. Presupun că ai activat PowerShare înainte de încărcare?
0 Aprecieri
SuperHeroBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Da,am activat și îmi apare notificare după ce pun celălalt telefon,eroare partajare wireless
0 Aprecieri
SuperHeroBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Am încărcat astăzi un Watch 6 Classic fără probleme,iar telefonul meu avea husă,deci cel mai probabil problema e la telefonul pe care vreau să-l încarc,nu al meu.
0 Aprecieri
soniadumi
Apprentice
Opțiuni
Mi nu îmi merge
0 Aprecieri
SuperHeroBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Ai activat partajarea wireless?Ai folosit sau nu husă?
0 Aprecieri
soniadumi
Apprentice
Opțiuni
Eu nu am asa ceva asta e faza
SuperHeroBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Ce telefon ai?
0 Aprecieri
soniadumi
Apprentice
Opțiuni
Samsung a54
0 Aprecieri
SuperHeroBogdan
Pathfinder
Opțiuni
A54 nu are încărcare wireless,de aceea nu merge.
0 Aprecieri
soniadumi
Apprentice
Opțiuni
Și am telefon samsung a54
0 Aprecieri