Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Palm swipe screenshot' nu functioneaza

(Subiect creat la: 08-04-2023 08:34 AM)
524 Vizualizări
Kiu
Pioneer
Opțiuni

In teorie exista functia 'palm swipe screenshot' care la mine nu funtioneaza neam, nu merge deloc. Are cineva idee ce unde ar fi de modificat / schimbat...?

O fi de la faptul ca am pus folie de silicon peste ecran? (desi este un spigen neoflex foarte fain, cu care sensorul de amprenta functioneaza impecabil)
Faptul ca am carcasa influenteaza? Desi am testat si fara si tot nu merge...
Merci,
35 Răspunsuri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Una dintre primele chestii pe care le dezactivez, este atât de prost implementata încât funcționează o dată la 20 de încercări. Nu cred ca ai ce sa-i faci, asa a fost mereu.
Kiu
Pioneer
Opțiuni
Culmea e ca pe net e plin de video cu indieni care explica ce si cum si o folosesc 😆 merci de raspuns
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
De funcționat funcționează dar imi pare o bătaie de cap prea mare deoarece nu funcționează mereu și cum ar trebui. Mai bine volum+power, mai simplu, mai ca la țară.
Kiu
Pioneer
Opțiuni
Mda, sunt un pic mai 'ciudat' sa zicem, am ambele maini rupte operate la incheietura, deci degetul mare + miscarea mainii sunt un pic anormale. Volum down + power mi e peste mana cumva 🤦 am activat panels + tasks si am acolo screenshot. Il am si sus in bara cand trag de ea in jos la retea bluetooth etc etc, dar si ala e un pic greoi 🤦🙂
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Poți încerca cu comenzi vocale, nu știu Bixby dar Google Assistent funcționează, il folosesc când nu pot folosi mâna. Dezavantajul este ca trebuie sa faci ceva cu ss, nu il salvează automat in galerie.
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
pare rau ca aveți mainile rupte sănătoși grabnică 😕
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
sau mai nou a apărut un buton în bara de notificare unde ai volum wifi .E un buton pe nume realizare captură de ecran😊Screenshot_20230408_120939_Samsung Members_1000056598_1680944979.jpg
Kiu
Pioneer
Opțiuni
De asta stiam e in top 5 butoane la mine, merci 🙂
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
nu aveți pentru ce 😊
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Acum ai opțiune care apare la editare butoane! Se trage un panoul de control și e mult mai mișto decât sa apeși pe taste sau sa treci palma peste ecran Screenshot_20230408_120514_Samsung Members_1000008886_1680944771.jpg
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
recent am zis și eu de acel buton😅, acum am văzut
Vlad1981
Legend
Opțiuni
😂1680945419299_1680945419289_0.jpg
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
la 128gb dai 2000 de lei dacă era 256gb mai înțelegeam
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
2189 e cel cu 256 pe eMAG
0 Aprecieri
Costi_U_S23U
Voyager
Opțiuni
La mine funcționează foarte bine. A mers și pe S21 și acum pe S23U
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Salut, 

Trebuie sa pui palma peste ecran, nu prin fața lui.

Kiu
Pioneer
Opțiuni
Ar trebui sa ma inregistrez, ca e de ras cum dau cu mana pe deasupra si in toate unghiurile si in toate pozitiile 😆😆😆😆
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Încearcă sa pui palma peste ecran și vezi dacă îți funcționează. 🙂

Kiu
Pioneer
Opțiuni
Nu a mers nici asa 😪😞☹️ am dat teste la toti senzorii, la tot ce am gadit prin meniu, nu vrea.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Eu ma folosesc de altă metodă. Am activat panou lateral și de acolo fac screenshot.