Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Noile functii AI din One UI 6.1

(Subiect creat la: 01-04-2024 10:50 AM)
550 Vizualizări
Proiectantul
Voyager
Opțiuni

image
Lasand gluma la o parte, nu am nevoie de noile optiuni AI si ca mine sunt multi.
Cu stima,
P
11 Răspunsuri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Eu cred că în acest moment, are AI-ul mai multă nevoie de noi decât noi de el. Până învață.....
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Eu unul le am dar momentan nu le folosesc.
Când o să am nevoie de ele le voi folosi cu plăcere !
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acea imagine nu este deloc o glumă. Asta și este AI-ul, o colecție de algoritmi și multă statistică matematică și probabilități. Nu este nimic inteligent (în sensul inteligenței biologice) în ea. Singura inteligență artificială reală este AGI, inteligența artificială generală, care spre norocul nostru nu o să apară, cel mai probabil, în viitorul apropiat 🙂.
Ce este implementat în One UI 6.1 este util în anumite situații, dar nu e ceva ce folosești zi de zi, și mai ales nu e ceva ce poate înlocui inteligența utilizatorului... dacă la asta se așteptau unii 😁
Proiectantul
Voyager
Opțiuni
Gluma se referea la functiile AI furnizate de samsung, poza pusa de mine e foarte buna si educativa pentru cei ce fac din tantar armasar. Ce ai spus la final este adevarat si se aplica si departamentului care a dat ok pentru update-ul asta, probabil ca deciziile au fost luate chiar de o asa-numita inteligenta artificiala 😄
Cu stima,
P
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu e chiar așa. Circle to Search este chiar util. Editarea generativă a pozelor este, la fel, foarte bună atunci când vei să elimini anumite lucruri din poze. Funcționează mult mai bine decât funcția de ștergere care exista și înainte. Pentru unii pot fi utile funcțiile de traducere, chiar și fără limba română. După cum spuneam, majoritatea sunt funcții utile în anumite situații, dar asta nu înseamnă că trebuie să le folosească toată lumea și tot timpul. Sincer nu știu ce te așteptai să fie, mai ales că ele există de ceva vreme pe S24 și erau cunoscute. Dar această actualizare nu este deloc inutilă, din contra, știu deja mai multe persoane care folosesc AI-ul pe S23 și chiar le este util. Aceste persoane foloseau și înainte funcții AI, doar că erau în mai multe aplicații și erau mai complicat de folosit. Acum este totul la îndemână. Nu poți clasifica ceva ca fiind util sau nu doar din punctul de vedere al unui utilizator, altfel am fi încă tot la telefoane cu butoane 🙂
Proiectantul
Voyager
Opțiuni
Daca ar fi dupa tine, tot ce mananca samsung este bun si frumos, in realitate este doar strategie de marketing si potential de a mulge bani prin subscriptie si achizitii store (vezi si limitare customizare AOD pentru promovare teme AOD din store). Eu nu cunosc persoane interesate de functiile astea in anturajul meu, sa nu crezi ca esti mai breaz. In final, deranjul si problema de fond este ca au umblat si limitat optiuni de personalizare cu scopul vadit sa iti sara in ochi ca exista functia circle to search, acolo unde sunt eu interesat mai mult, indicator gesturi. Lacomia corporatista nu este evolutie https://www.samsung.com/ae/support/mobile-devices/is-there-a-subscription-fee-for-the-galaxy-ai-feat...
Ultimii care au renuntat complet la butoane, sa fiu putin ironic, HTC cu al lor HTC U12, au cam inchis pravalia😀 acum sunt doar o fantoma a ce erau odinioara. Cateodata falimentul trezeste, nu se stie cand vine, loveste ca un tren. Recunosc, nu mi-ar parea rau pentru unele companii cu gandire obtuza.
Eu doresc mai multe optiuni de personalizare, chiar si alea inutile, nu comunism digital, toti sa fim cu acelasi breton. Nu o sa ma repet complet din alta postare, dar cine poate putin, atata poate.
Cu stima,
P
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu cred că am zis eu ca tot ce face Samsung este bun sau util. Uite Good Lock mi se pare inutil 🤣. La fel mi se par inutile rezoluția de 200MP și zoom-ul digital peste 10X, și multe altele. Ideea este că degeaba ești împotriva a orice, asta e lumea reală. Nu exista producătorul perfect, softul perfect, de fapt nu exista nimic perfect. Este marketing? Clar. Peste tot e marketing, chiar și într-o pâine. Dacă încă nu te-ai prins, oricărui produs îi sunt exagerate calitățile pentru a fi vândut, încă din vremuri antice. Este datoria cumpărătorului/ utilizatorului să se convingă cât e marketing și cât realitate. Dar, repet, dacă ție nu îți este utilă o funcție, nu înseamnă că ea nu are sens pentru nimeni. Că s-a făcut multă reclama la S24 pe seama AI-ului, asta e clar. Eu am scris și în review că punctele forte ale lui S24 Ultra sunt camerele, nu AI-ul. Dar la fel spun și acum, că sunt persoane care folosesc acel AI și le este de ajutor la muncă, nu doar pentru joacă. De exemplu Circle to Search poate să copieze sau sa traducă text din orice, inclusiv în română, și nu îți e indiferent dacă trebuie să introduci în calculator texte de pe un teanc de hârtii manual sau cu copy/paste. Și cu Bixby Vision poate face asta, dar e mult mai rapid cu noua funcție. La fel corectorul ortografic, atunci când ai de trimis un mesaj/email important unde nu e cazul deloc să fie omisă o literă sau o cratimă.
Oricum nu vreau să intru în polemici, dar am văzut că pe tine nu te mulțumește nimic, dacă primești, de ce ai primit, dacă nu primești, de ce nu ai primit. Așa că propun să ne oprim aici. Eu nu am vrut decât să îi fac pe cei care credeau că inteligența artificială este ceva supranatural, să înțeleagă că este doar un algoritm.
Proiectantul
Voyager
Opțiuni
Tu generalizezi prea mult si exagerezi, eu critic punctual, dar ferm. Nu va convine, sunteti parte dintr-o comunitate sudata puternic in jurul samsung, treaba voastra (vorbesc la plural ca sunteti mai multi pe aici de urmariti pareri critice cam dubios de atent). Nu incerca sa arunci in carca mea ca am solicitat eu, eu nu am solicitat nimic mai mult decat optiuni de personalizare mai multe, nu limitari. Faptul ca faci confuzie intentionata, nu face onoare discutiei, de aia nu prea te bag in seama in tot ce ai de spus, si din pacate, am purtat mai multe cuvinte cu tine decat mi-ar fi placut, iar ce am invatat este ca discutiile astea transcend subiectul pana la paroxism (sau mai simplu, aruncarea in derizoriu a subiectului, sa nu iasa foc).
Cu stima,
P
Opțiuni
Acest Circle to Search traduce automat in limba dispozitivului sau trebuie setata limba română? Merge in română atâta timp cât nu avem pachet lingvistic? Cum se seteaza pe S23?
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Poți selecta tu atât limba în care este textul, cât și limba în care să traducă. Activezi Circle to Search și selectezi textul (încercuiești doar textul pe cât posibil). De la cele doua simboluri în forma de lacrimă poți să modifici selecția textului. Apoi modifici limba în care este textul (dacă nu este detectata corect) și limba în care vrei sa traducă. Este folosit Google Translate online, deci ai toate limbile suportate de către acesta, dar ai nevoie de o conexiune la internet.1712389395337.jpg1712389395362.jpg1712389395383.jpg
Opțiuni
Aaa ok, așa știam. Mulțumesc!