Nu cred că am zis eu ca tot ce face Samsung este bun sau util. Uite Good Lock mi se pare inutil 🤣. La fel mi se par inutile rezoluția de 200MP și zoom-ul digital peste 10X, și multe altele. Ideea este că degeaba ești împotriva a orice, asta e lumea reală. Nu exista producătorul perfect, softul perfect, de fapt nu exista nimic perfect. Este marketing? Clar. Peste tot e marketing, chiar și într-o pâine. Dacă încă nu te-ai prins, oricărui produs îi sunt exagerate calitățile pentru a fi vândut, încă din vremuri antice. Este datoria cumpărătorului/ utilizatorului să se convingă cât e marketing și cât realitate. Dar, repet, dacă ție nu îți este utilă o funcție, nu înseamnă că ea nu are sens pentru nimeni. Că s-a făcut multă reclama la S24 pe seama AI-ului, asta e clar. Eu am scris și în review că punctele forte ale lui S24 Ultra sunt camerele, nu AI-ul. Dar la fel spun și acum, că sunt persoane care folosesc acel AI și le este de ajutor la muncă, nu doar pentru joacă. De exemplu Circle to Search poate să copieze sau sa traducă text din orice, inclusiv în română, și nu îți e indiferent dacă trebuie să introduci în calculator texte de pe un teanc de hârtii manual sau cu copy/paste. Și cu Bixby Vision poate face asta, dar e mult mai rapid cu noua funcție. La fel corectorul ortografic, atunci când ai de trimis un mesaj/email important unde nu e cazul deloc să fie omisă o literă sau o cratimă.
Oricum nu vreau să intru în polemici, dar am văzut că pe tine nu te mulțumește nimic, dacă primești, de ce ai primit, dacă nu primești, de ce nu ai primit. Așa că propun să ne oprim aici. Eu nu am vrut decât să îi fac pe cei care credeau că inteligența artificială este ceva supranatural, să înțeleagă că este doar un algoritm.