Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Nedumerire

(Subiect creat la: 05-03-2023 10:31 AM)
87 Vizualizări
brebu21
Explorer
Opțiuni
Salut!
Merita oare trecerea de la un samsung Note 10 plus la un samsung s23 ultra?
13 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Depinde de tine....Eu zic ca da..e upgrade de 4 ani între ele..Eu am avut S10+,după 3 ani am trecut la S22+,si după nici 6 luni am trecut la S23 Ultra ..🙂
nikmen
First Poster
Opțiuni
Mi ar place
0 Aprecieri
brebu21
Explorer
Opțiuni
Multumesc
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cu siguranta merita si se va simți diferenta, atat la procesare cat si la camere sau viata bateriei

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
brebu21
Explorer
Opțiuni
Multumesc
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Salut, 

Clar vei simți un upgrade foarte mare la toate capitolele. Camera de 200MP, un procesor care pur și simplu va face față la tot si o baterie care te va ține mai mult. 🙂

0 Aprecieri
brebu21
Explorer
Opțiuni
Multumesc
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nici vorbă să le compari.
Unul este lansat în 2019, S23 Ultra abia a făcut ochi dar este o mică "bestie" la toate capitolele.
Citeşte ce au scris colegii cu S23 Ultra pe aici, merită din plin pentru hardware.
0 Aprecieri
whoo
Helping Hand
Opțiuni
Așteaptă S24 ...😉
era doar o idee ...🤗
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Eu am trecut de la Note10 și da, merita din plin. În ideea ca diferențele chiar le vei observa, fiind vorba de mai multe generații între modele.
Am lăsat și un scurt review la S23Ultra
https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s23/scurt-review-s23ultra/td-p/6896313
0 Aprecieri
brebu21
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc.
3i8
Voyager
Opțiuni
Merita un upgrade după atîta timp doar că singura diferență dintre ele e zoom-ul la camera in rest camera de 200mpx e pistol cu apa doar Ptr reclama plus că pe Samsung prețul e exorbitant fata de altex și emag unde la precomandă l-au dat pe cel de 512 cu 6500 lei și acum e mai scump cu 200 lei maxim. Tre sa fure și Samsung de undeva
0 Aprecieri
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Dacă încă îți merge foarte bine și nu suferi obligatoriu de features și lucruri noi mai poți trage un an de el si la anul îl vei găsi mai ieftin sau poate s24 ultra
0 Aprecieri