Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

M-am alăturat clubului Ultra

(Subiect creat la: 22-07-2023 08:07 AM)
618 Vizualizări
MentalDraco
Pioneer
Opțiuni

image

Am luat si eu un Ultra sa incerc - daca aveti sugesti la ceva ce ar trebui facut, setari, accesorii recomandate sau intrebari pt. mine, let me know. 

Deja caut husa si sticla sa pun totul in armura :)). 
22 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Să-l folosești cu plăcere și fără probleme! 🙂
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Felicitări..
PACRi
Maestro
Opțiuni
Sa-l stapanesti sanatos. Ne spui cum te multumeste (sau nu) după vreo luna.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Bine ai venit in club! Ai incercat alt brand de la S20 FE sau direct de la el la Ultra?

Iti recomand husele Spigen! Oricare din ele.

MentalDraco
Pioneer
Opțiuni
Thanks all. Am incercat una alta de la colegi dar telefonul la parinti (tot un samsung) a inceput sa dea linile roz pe ecran asa ca am zis ca imi fac un upgrade si dau FEu iei.

Spigen ma uitam chiar :3 si prietena si sorumea si toti au huse Speigen lol. Ultra hybrid care are spatele ca si interiorul telefonului ma intereseaza.

Sticla pe fata mai greu de gasit.

Acuma o scos si incarcatorul si fara folie pe ecran vine :)). Bine ca vine cu telefon in cutie.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Sa-l stăpânești sănătos și cu mare drag !
Husa poți cumpăra de la Spigen, iar folie dacă ști sa montezi poți cumpăra tot de la Spigen. Ți-am lăsat un link cu o folie super. https://catmobile.ro/folii-samsung-galaxy-s23-ultra/folie-samsung-galaxy-s23-ultra-spigen-glastr-pla...
MentalDraco
Pioneer
Opțiuni
Danke. Ceva de genu ma uitam. Si vad ca au si pt. camere Spigen.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Da, chiar și pentru camera ar fi bine sa pui. Se poate zgâria mai ales dacă mergi cu el la mare și mergi pe plaja cu el.
0 Aprecieri
MentalDraco
Pioneer
Opțiuni
Il zgariu si la noi in oras de la praful din aer care ajunge in buzunar :)). Pe S20 FE pe sticla de protectie e plin de micro zgarieturi. Poate fac candva un model din safir sa il pot duce fara husa si protectie cu mine :3
0 Aprecieri
MentalDraco
Pioneer
Opțiuni
Mersi. Unde sunt am mult 5G asa ca il las, merge bine.

Da ar ajuta la baterie dar am luat ultra ca sa fie ultra :3 il rulez la maxim cu toate altfel puteam sa imi iau si un tel de cateva sute de lei doar.
0 Aprecieri
MentalDraco
Pioneer
Opțiuni
Mie mi se pare ca imi baga cineva frane in ochi acuma cas obisnuit cu 120 hz :)) orice telefon mai vechi zici ca sacadeaza.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Altceva! 😃

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
MentalDraco
Pioneer
Opțiuni
Trebuie sa recunosc ca zoom ul e foarte impresionant. 20230714_193709_1000003287_1689352630.jpg20230714_193713_1000003288_1689352633.jpg20230714_193717_1000003289_1689352638.jpg20230714_193726_1000003290_1689352648.jpg
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai mare grija cu folia pe zona camerelor, nu ti-as recomanda, apar artefacte vizuale in poze datorita stratului suplimentar aplicat peste (este vorba de optica, sticla diferita, adezivi UV, etc). Ia mai bine o husa care protejeaza si zona camerei (era ceva parca cu o clapeta ce glisa si acoperea complet).

La protectie ecran, daca vrei sticla ia de la Whitestonedome sau Spigen, la restul nu garantez ca iti va merge senzorul de amprenta.

Sa il folosesti cu placere

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Welcome to the club 😁
Eu folosesc husa de silicon de la Samsung și folia tot de la ei, dar nu o recomand neapărat pentru ca s-a deplasat pe ecran (trebuie sa o schimb). Legat de setări, aici cred ca este foarte subiectiva treaba, butoneaza-l și vezi ce setări îți fac cu ochiul. Poți folosi diverse teme, widgets și altele.
MentalDraco
Pioneer
Opțiuni
Ms. pentru sugesti. Am luat cea de la Spigen pentru ecran https://www.emag.ro/folie-sticla-transparenta-cu-lampa-uv-case-friendly-spigen-glastr-platinum-compa... si pentru camere https://www.emag.ro/set-2x5-protectii-sticla-camera-foto-spigen-optik-ez-fit-compatibil-cu-samsung-g.... Am vazut discutie la cele de camere daca sunt bune sau nu. Din ce vad cele de la Spigen au reviewuri bune pe amazon. Am luat si husa de la Spigen. IMG_20230717_235743_451_1000004080_1689627463.jpg
AlfaFaraOmega
Voyager
Opțiuni
Sa-l stapanesti mult timp fara probleme! Arata foarte bine husa ZeroOne de la Spigen! E una din preferatele mele!
0 Aprecieri
MentalDraco
Pioneer
Opțiuni
Ca arata mai bine?
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
https://youtu.be/XUsC-ryaEbs vezi dacă îți place husa asta
0 Aprecieri
MentalDraco
Pioneer
Opțiuni
Am avut de genu pentru S 20 FE. ***** un timp so umplu de praf si nu glisa bine partea aia. Si cand ai nevoie sa faci o poza repede si ti se blocheaza clapeta ai ratat momentu
0 Aprecieri