Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Livrare la easybox

(Subiect creat la: 23-02-2024 09:10 AM)
597 Vizualizări
StaN07
Student
Opțiuni
Salut! E prima dată când achiziționez produse direct de pe site-ul oficial Samsung și aș dori niște lămuriri în legătură cu livrarea pentru că deja mi se pare execrabilă situația. Am comandat un S23 256GB Phantom Black pe data de 20 feb spre seară și într-o zi, adică până pe 21 feb coletul deja apărea că a ajuns la Mainfright și de acolo nu va mai dura mult timp până ajunge la mine. Coletul îmi apare că e pe drum de pe 21 feb pe seară cu niște "mici" update-uri la diferite ore pe parcursul nopții, că încă se află pe traseu. De ieri de la 8 dimineața nu mai știu absolut nimic despre colet și la un scurt mail direct către Mainfright am fost repezit cu "comanda este în tranzit, cu livrare posibilă mâine". Țin să menționez că locuiesc în județul Dâmbovița, la o aruncătură de băț de sediul Mainfright de la Ploiești. Voi ce experiențe ați avut cu Mainfright? La ce să mă aștept de la livrare? De asemenea am început să mă gândesc dacă ei fac sau nu livrări direct la easybox. Oricum nu aveam nimic ce să fac așa că-mi fac griji Mulțumesc anticipat 

14 Răspunsuri
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Eu mi-am comandat un s23 ultra intr-o zi și a venit următoarea zi, ce e drept, prin curier nu easybox
0 Aprecieri
StaN07
Student
Opțiuni
speram că dacă aleg cu livrare la easybox coletul va ajunge mai rapid
0 Aprecieri
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
E posibil sa-l fi pierdut sau ceva, o data plasat la curier, într o trebuie sa ajungă hai doua dacă e weekend. Deci e ceva putred la mijloc
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Ăștia de la Ploiești nu prea se mișcă repede cu livratul. Cel mai bine sa sune la ei și sa vadă cum rezolva. Eu am stat după un colet o săptămână . Tot de ei livrat la easybox.
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Înseamnă că nu au fost sancționați încă, sau reclamațiile nu au ajuns la cine trebuie, ii recomand să se adreseze inspectorilor ANPC pentru a-i scutura putini pe domnii care nu respecta termenele de livrare. Asa se procedează. Eu am trimis un coleg la Sighetul Marmației din București și a ajung a doua zi, da? Deci ce fac ei acolo e bătaie de joc, sat fără câini.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Cunosc pe cineva care este șofer și zice ca este jale pana când ii încarcă și ii descarca. Durează și câteva ore chiar..
M am uitat acum pe google la recenzii și este prăpăd.
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Nu are importanta, atunci sa modifice termenele și condițiile de livrare și să menționeze ca să le livrează când are chef curierul, măcar asa să nu mai aibă așteptări cel care primește coletul
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut!
Ai numărul lor de telefon pe net. Suna la ei și cerele nelămuriri. Noi tot ce îți putem spune este sa aștepți livrarea coletului.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Eu zic ca nu ai motiv de ingrijorare. Ce am comandat de pe samsung.ro a ajuns cam cu o zi mai tarziu decat de pe alte site-uri. 

D-I
Student
Opțiuni

Pai tocmai acea zi in plus fata de alții,e motiv de îngrijorare 

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Dacă pentru tine este, comanda de la alții, e simplu 🙂
D-I
Student
Opțiuni

Clar că este,clar că o să comand de la.altii mai operativi...

Nu înțeleg de ce se complică cu firma anonima intermediara din Ploiesti și nu lucrează direct cu firmele.mari de curierat din Romania 

GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Personal nu am lucrat cu această firmă de curierat,mai mult decât atât nu știam de ei cu toate că sunt din oraș de la mine. Concluzia este că neștiind de ei cu siguranță nu sunt o firmă de încredere, cu siguranță o să primești coletul la o dată anume oricum. Recenziile de la acest curier sunt jalnice.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Mai bine comanzi de la Emag(livrare cu Sameday) sau de la Altex(MediaGalaxy), livrare cu Cargus in doua zile, firme de încredere!
0 Aprecieri