Salutare !!
De aproximativ o luna de zile am facut trecerea de la un S20 Ultra de 12GB catre un S23 Ultra de asemenea de 12GB . Transferul de date l-am facut prin intermediul "Smart switch", filtrand cat de cat datele si pastrand in mare parte doar ce am considerat ca imi este necesar pe cel din urma. Desi ambele telefoane ruleaza cu ultimele updateuri la zi si cu aceleasi setari pentru aplicatiile de fundal,am sesizat ca in ciuda gradului de incarcare teoretic mai ridicat, S20ul imi foloseste intotdeauna mai putina memorie RAM decat S23ul. Totodata am sesizat ca in ciuda acestor setari , S23ul revine intotdeauna in decurs de 2-3 minute maxim de la optimizarea facuta in "Intretinere dispozitiv" de la starea "Excelenta" la "Buna" cu fluctuatii intre 4.2GB RAM utilizati(imediat ***** optimizare) pana la 6.7 uneori si 7(fara sa il supun la un efort considerabil cu 15 ferestre deschise, jocuri, sau cine stie ce aplicatii grafice) in timp ce S20ul se mentine in conditii poate mai intense de utilizare in jurul valorii de 4-5GB RAM utilizati fiind foarte rar nevoia de optimizare si pastrandu-si starea ca fiind "Excelenta". De asemena am observat ca limitarea proceselor de fundal in cazul S23-ului, revine in cazul restartarii mereu la "Limita standard" dar nu stiu daca este normal sau nu si nici nu am incercat pe celalalt, iar aplicatiile care se opresc in cazul optimizarii , au tendinta de a reveni la nesfarsit desi le-am setat pe fiecare in parte sa isi limiteze activitatea. SCUZE pentru post-ul foarte lung , dar am incercat sa fiu cat mai precis in detalii .
Care ar putea fi cauza ?
MULTUMESC