Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy S24 Ultra, S23 oraz Rodzina TabS9 w zestawie z możliwym do wyboru Samsung Galaxy Watch6 z limitowaną liczbą 2750

(Temat utworzony: 02-08-2024 09:57 PM)
420 Wyświetlenia
Majki1920
Apprentice
Opcje

Gdzie znaleźć formularz do otrzymania darmowego galaxy watch 6 dziś kupiłem s23 a nie mogę go nigdzie znaleźć 

116 Odpowiedzi
dk997
First Poster
Opcje
A widzicie jeszcze baner promocyjny? Bo albo już koniec albo ślepa jestem
0 Like
Taur_hiril
Journeyman
Opcje
Jeszcze nadal nie mam 😞 a minęły 24h
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@dk997, sprawdzałaś całą zakładkę Korzyści w aplikacji Samsung Members?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
szymonfoto
First Poster
Opcje
Witam, kupiłem dziś nowy telefon S23 i szukam formularza do wypełnienia aby odebrać darmowy zegarek watch6, gdzie go znajdę?
0 Like
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć, formularz powinien pokazać się w tej aplikacji w zakładce korzyści. Jednak, żeby formularz się pokazał trzeba wykonać 5 minutowe połączenie, a formularz powinien ukazać się w ciągu 24h. Więcej informacji zamieścił @Oleksii w komentarzu pod tym postem: https://eu.community.samsung.com/t5/aktualne-promocje/samsung-galaxy-s24-ultra-s23-oraz-rodzina-tabs...
0 Like
Taur_hiril
Journeyman
Opcje
Nadal nic 😮💨 wysłałam maila i mają niby ręcznie dodać mi baner, tylko ciekawe kiedy...
0 Like
DomGon999
First Poster
Opcje
Dzień dobry ja też kupilam telefon s23 i nie mam banera promocyjnego w aplikacji. Też napisałam emaila
0 Like
Taur_hiril
Journeyman
Opcje
Po tygodniu wychodziłam sobie udostępnienie baneru, także teraz czekam na info czy zaakceptowali moje zgłoszenie 😅
0 Like
Members_Yqvf5oH
First Poster
Opcje

Pod tablet Galaxy Tab S9 też ta promocja jest dostępna? Niby na stronie sklepu (zyskaj galaxy watch 6 i link do opisu promocji) jest taka informacja. Dzisiaj kupiłem ten tablet i teraz zaczynam mieć wątpliwości. Jak w takim przypadku aktywować tablet do promocji? Jest to wersja bez LTE i karty SIM. Ktoś kupował tablet i starał się o zegarek w tej promocji?

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_Yqvf5oH, promocja jak najbardziej jest dostępna, zapoznaj się z informacjami na tej stronie: https://www.samsung.com/pl/campaign/smartwatches/promocja/

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.