Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Funkcje aparatu

(Temat utworzony: 01-12-2023 08:20 PM)
447 Wyświetlenia
Members_URMs8jl
First Poster
Opcje

Chciałem zapytać o funkcje w zdjęciach która raz mi się pokazała i więcej jej nie widziałem. Zrobiłem niedawno zdjecie w górach i po prawej stronie na dole pojawiła mi się mała ikonka po kliknięciu której utworzył mi się 12 sekundowy klip przedstawiający to zdjecie jako klip od wschodu do zachodu

0 Like
74 Odpowiedzi
PatrykF
Expert
Opcje

@Matnis Myślę, że mówisz o jakimś filtrze z programu typu Instagram albo Messenger. We wbudowanej wersji aparatu nic takiego nie znalazłem.

0 Like
Mitschel
Voyager
Opcje
Kto pomoże? Ciekawa sprawa. Mam zdjęcia przeniesione z samsung s10e do s23 ultra. Cześć z nich ma w prawym dolnym rogu ikonę stopera. Po na jechaniu na zdjęcie odtwarzany jest dźwięk i zdjęcie zmienia kolory. Czy ktoś wie, w jakim trybie zostało zrobione takie zdjęcie?
0 Like
Mitschel
Voyager
Opcje
Tak wygląda ta ikona. 20231201_200113_1000051387_1701457274.jpg
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, był już podobny temat na forum. Jest to funkcja, której nie da rady włączyć, jest ona sterowana za pomocą algorytmu i pojawia się na losowych zdjęciach. Algorytm nie działa jeszcze perfekcyjnie.
Mitschel
Voyager
Opcje
Dziękuję.
0 Like
Edyta82
Troubleshooter
Opcje
Witam. Na moim S23U przed ostatnią aktualizacją ta ikona pojawiała się najczęściej przy zdjęciach krajobrazów a zdjęcia były robione w trybie automatycznym i nie dało sie jej usunąc. Teraz ta ikona wyglada tak jak na załączonym zdjęciu i po jej uruchomieniu jest właśnie melodia i zmiana kolorów. 1701460742579.jpg
0 Like
Mitschel
Voyager
Opcje
Właśnie. Ikona jest wyłącznie przy krajobrazach.
0 Like
Edyta82
Troubleshooter
Opcje
Dokładnie tak, telefon sam wybiera do których zdjęć ją dodaje.
0 Like
wik_z
First Poster
Opcje
Dlaczego po nowej aktualizacji nie mam opcji dostosowania optymalizacj w przy robieniu zdjęć w aparacie
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Masz na myśli opcję "Optymalizator scenerii"? Jeżeli tak to sprawdź czy w ustawieniach aparatu jest włączona (Aparat > Ustawienia aparatu > Zaawansowane opcje optymalizacji > Optymalizator scenerii).