Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Goodlock App

(Subiect creat la: 03-08-2023 04:51 PM)
964 Vizualizări
DrewVav
Pathfinder
Opțiuni
Salut. De ce nu este disponibila în România aplicația goodlock? 
1 Soluţie
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Este o întrebare care revine des în comunitate.

Good Lock este o aplicație disponibilă în Argentina, Chile, Columbia, Danemarca, Mexic, Norvegia, Peru, Polonia, Portugalia, Slovacia, Suedia, Thailanda și Republica Cehă.

Nu există niciun anunț oficial, dar zvonurile spun că Samsung va extinde aplicația și către alte piețe. 

Motivele pentru care este disponibilă doar în aceste țări nu au fost formulate oficial de către Samsung.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

14 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Aplicatia nu este disponibila in mai multe tari, nu doar in Romania.

In ultima perioada au extins numarul tarilor in care este disponibila si speram ca in curand sa ajunga si la noi.

Stai cu ochii pe comunitate, sigur vei afla cand o sa apara si in Romania.

Pana atunci, incearca Fine Lock si NiceLock.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Eu am încercat cele doua variante, cât și Good Lock, dar nu m-au impresionat nici în cea mai mică măsură ! Eu le consider doar niște mofturi gratuite sau altfel spus "snobism" !
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

La fel si eu. Nu ma ajuta cu absolut deloc.

Nu consider snobism ... sunt persoane care isi customizeaza telefonul cu ajutorul modulelor de acolo, dar nu e pentru mine. Personal nu am nevoie de nici un modul din suita Good Lock.

Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Este o întrebare care revine des în comunitate.

Good Lock este o aplicație disponibilă în Argentina, Chile, Columbia, Danemarca, Mexic, Norvegia, Peru, Polonia, Portugalia, Slovacia, Suedia, Thailanda și Republica Cehă.

Nu există niciun anunț oficial, dar zvonurile spun că Samsung va extinde aplicația și către alte piețe. 

Motivele pentru care este disponibilă doar în aceste țări nu au fost formulate oficial de către Samsung.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Molid
Helping Hand
Opțiuni
Domule Emilian, nu aveti posibilitatea să adresați această întrebare din partea noastra catre vreun oficial Samsung din Coreea de Sud? Anume pe noi ne interesează de ce in alte părți există Good Lock, iar la noi nu? Si a doua întrebare, daca au un orizont de timp in care e posibil sa ajungă si la noi. (Apropo, eu am instalat acum 3 zile de pe Magazin play "Fine Lock" apoi "Good Lock" si "Regi star" ca apk de pe site-ul recomandat acolo si cred ca am rezolvat, e posibil sa fie ca si varianta oficiala). Dar simt nevoia sa stiu motivul pentru care la noi ajung mai greu aceste "bunătăți" de la Samsung. (Precizez ca apreciez produsele Samsung, le folosesc: telefoane, ceas, casti.)
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Domnu Emilian e doar un angajat de la Samsung din România,nu are posibilitatea sa vorbească cu cei cu nume mari din Coreea
DrewVav
Pathfinder
Opțiuni
Cum ai reușit sa faci sa funcționeze good lock prin apk? Eu o instalez dar îmi apare ca nu e disponibila în tara mea
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Good Lock nu este o aplicatie in sine, conteaza mai putin daca merge ea sau nu. Este practic un launcher din care deschizi modulele. Exista 2 aplicatii care se pot instala si la noi Fine Lock si Nice Lock care iti dau apoi posibilitatea sa instalezi modulele Good Lock de pe APKMirror (un site care gazduieste copii originale ale majoritatii (sa nu zic tuturor) aplicatiilor Android) . Este un site unde practic se urca orice aplicatie aproape imediat după ce apare precum si toate versiunile ei.

După ce ai modulele instalate le lansezi prin intermediul Nice/Fine Lock si gata

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Sunt curioasa cine se ocupa sa publice atâta de repede versiunile cepe mai recente ale tuturor aplicațiilor când apar imediat noi
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Si eu am avut curiozitatea dar cred ca este vorba de useri...si tu sau eu putem, aplicatiile orocum sunt verificate si le poti incarca avand cont si respectand niste standarde... La cate milioane de utilizatori de Android sunt, probabil se gasesc destui care sa vrea sa fie primii

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Molid
Helping Hand
Opțiuni
@DrewVav Pleci din magazinul de aplicații de la Google si instalezi "Fine Lock", apoi urmezi pasii sugerati in Fine Lock, adica sa instalezi de pe site-ul acela de acolo aplicatia apk "Good Lock" (trebuie sa permiti tel sa instaleze de pe browser). "Good Lock" e intr-o listă, trebuie sa fii atent sa descarci ultima versiune, după ce o descarci nu e nevoie sa o deschizi. Cauti in listă și descarci si "Regi Star" sau ce te mai interesează de acolo. Apoi le găsești in aplicatia "Fine Lock" (nu in "Good Lock", desi e necesar sa fie "Good Lock" descărcată ca sa funcționeze celelalte). Good luck!
DrewVav
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc
0 Aprecieri
banexS23ultra
Explorer
Opțiuni
0 Aprecieri