Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Good lock în România

(Subiect creat la: 21-02-2023 05:08 PM)
15308 Vizualizări
FlorinGhi
Pioneer
Opțiuni
Cineva de la Samsung, ne puteți spune de ce nu permiteți folosirea aplicației de personalizare Good Lock și in Romania? . Are foarte multe opțiuni excelente această aplicație creată de Samsung, dar o țineți blocată pentru România de foarte mulți ani. Nu înțeleg de ce?! Lăsați-o în engleză dacă nu aveți traducători, lăsați-o cum vreți, dar vrem sa o putem folosi și în România. Degeaba am instalat-o când am fost în Germania, când am revenit în România nu a mai funcționat! 
60 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Țară bananieră, nu prezintă interes. Alternativa ar fi următoarea:
https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/good-lock-2018/
0 Aprecieri
FlorinGhi
Pioneer
Opțiuni
Multumesc. Am încercat, a mers un timp, apoi pa.
0 Aprecieri
FlorinGhi
Pioneer
Opțiuni
Nu înțeleg de ce nu o lasă si in Romania, oricât de bananiera ar fi tara... nu e ca și cum i-ar costa ceva. Se instalează aplicația în telefon și gata. Pe Samsung nu îi costa nimic. Cred ca a bifat ceva aiurea un Dorel de la Samsung și asa a rămas...
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu functioneaza daca o iei de pe APKMirror.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
AlexT2310
Student
Opțiuni
Da mă, țara bananieră. Din câte scrie pe Internet, este valabilă în Moldova. 😕 Pei frate dacă noi suntem țară bananieră Moldova e doar un mare trib! Și tu spui că de asta nu avem noi Good Lock. 😕
0 Aprecieri
Corte3x
Journeyman
Opțiuni

Cand le cumpara produsele nu mai e tara bananiera?
Folositi un VPN sa descarcati aplicatia https://galaxystore.samsung.com/error/4002?cc=ROU apoi transferati aplicatia pe telefon si instalati-o...
Puteti folosi Urban VPN este gratuit .

0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Deocamdată aplicația nu este disponibila în România. Sunt alte alternative. Nice Lock sau Nova Launcher.
FlorinGhi
Pioneer
Opțiuni
Deocamdată? De peste 5 ani este acest deocamdată!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nova Launcher este launcher, nu are treaba cu Good Lock. Alternative sunt Nice Lock si Fine Lock

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Mulțumesc de informație! 🙂

FlorinGhi
Pioneer
Opțiuni
Nu se compara cu Good Lock
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cine anume? Good Lock este un launcher de aplicatii, el in sine nu face nimic decat contine restul aplicatiilor. Acelasi lucru il fac si Nice Lock sau Fine Lock.

Tu nu folosesti aplicatia Good Lock decat ca sa lansezi unul din modulele sale.

FlorinGhi
Pioneer
Opțiuni
Corect, aveți dreptate! Cu Fine Lock merge binișor. Doar la update trebuie folosit un VPN, un Sim off si ștergerea datelor din Galaxy store, lucru de care am fi scutiți dacă ar funcționa aplicația Samsung și la noi.
AdrianCristian
First Poster
Opțiuni
O întrebare. De ce Good Lock nu este și în România?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
A fost cerut acest lucru, momentan nu se va face, degeaba faceti petitii se stie si la Samsung ca sunt multe zone in care nu este accesibila.

Descarcati Nice Lock sau Fine Lock si gata, aveti aplicatiile. Singura diferenta este ca vi le veti actualiza manual in loc sa se faca automat, in rest nu este nicio diferenta

FlorinGhi
Pioneer
Opțiuni
O sa verific, dar sunt sceptic ca fac același lucru la fel de bine. Pe Good Lock și modulele convexe lui, posibilitățile de personalizare a telefonului erau incredibile.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Este fix exact acelasi lucru, sunt fix aceleasi module. Doar ca Good Lock nefiind oficial lansat in RO, au facut altii launcher pt module. Dar modulele sunt fix aceleasi, se instaleaza de pe APKMirror. Te asigur ca este fix aceeași functionalitate. O parte din ele le folosesc si eu (One Hand Operation +, Theme Park, LockStar, Routines+, RegiStar)

FlorinGhi
Pioneer
Opțiuni
O sa încerc, sa vad ce se întâmplă.
FlorinGhi
Pioneer
Opțiuni
Nu înțeleg de ce nu o lasă funcțională peste tot, pe ei, pe Samsung nu îi încurcă cu absolut nimic. Nu le încarcă serverele, aplicația folosește resursele telefonului, care este problema?
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Problema este ca trebuie oferita localizare, trebuie oferit support si asta inseamna resurse ce trebuiesc alocate. Poate crezi ca nu incurca cu nimic, dar sunt o gramada care vor deschide tickete sau vor apela la suport pt ca pur si simplu le este lene sa citeasca sau pt ca efectiv habar nu au sa le foloseasca...daca ar fi si in engleza ar fi dezastru. Asa ca mai bine nu e disponibila si nu mai exista aceste probleme