Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Gesturi navigare OneUI 6.1

(Subiect creat la: 30-03-2024 09:51 PM)
782 Vizualizări
Cosmin42
Student
Opțiuni
Salut, am un s23 și după update-ul la one ui 6.1 gesturile de navigare folosite de mine au dispărut. Ma refer la varianta în care swipe up în partea stânga e back, pe mijloc home și în dreapta task manager.

Am încercat sa instalez good lock și navistar de pe apk mirror dar nu merg.

Aveți vreo idee ce se poate face pentru a seta gesturile anterioare de navigare? Pot face downgrade?
21 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Din păcate, nu există nicio variantă de a folosi gesturile pe bara de navigare. Încearcă sa instalezi FineLock din Play Store si mai departe NavStar. Nu va fi exact ca înainte, dar e un pic mai bine decât versiunea oferita din setări.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Uite aici setările din Navstar și cele din telefon, după instalarea acestuia. 1711829463257.jpg1711829463272.jpg
mirela1973
Navigator
Opțiuni
Asta îmi arata când am instalat 1712158910410_1712158910401_0.jpg
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Și dacă dai mai jos sau închizi mesajul asta ți se va deschide o pagina cu modulele. Ulterior, în funcție de selecție, te va duce în browser sa faci download.
Uite un filmuleț, poate te ajută (cum mențiunea ca NU trebuie instalat Good Lock)
https://youtu.be/c5yxYm2bPwk?feature=shared1712161420213.jpg
mirela1973
Navigator
Opțiuni
Făcut și asa
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Și ce nu funcționează? Sau ce nu reușești să găsești?
0 Aprecieri
mirela1973
Navigator
Opțiuni
Am instalat navstar, după când merg la bara de navigare, nu îmi apare ca la tine. Deși i-am dat on la aplicație
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Pui NavStar pe On, apoi te duci înapoi în setările telefonului și alegi varianta cu Swipe Gestures. Apoi iar te duci în NavStar, ii dai iar On dacă s-a închis, selectezi Enable extra gestures pe On și apoi iar te duci în setările telefonului și o sa îți apară selecția finala (meniul din poza mea) pentru Swipe from bottom. Debifeaza Gesture hints din setările telefonului dacă nu vrei sa ai cele 3 linii jos.
mirela1973
Navigator
Opțiuni
Hai ca încerc
0 Aprecieri
mirela1973
Navigator
Opțiuni
Instalat 1712167075730_1712167075726_0.jpg
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Super. Ca să intri în NavStar, deschide FineLock și dai click acolo și apoi open anyway. Acum urmează pașii pe care ți i-am scris mai sus. 1712167226952.jpg1712167226967.jpg1712167226983.jpg
mirela1973
Navigator
Opțiuni
Mulțumeeeeesccccc 🥰, am reușit. Cea mai buna explicație. Sa trăiești o mie de ani, cu sănătate și bucurii.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ce ma bucur ❤️ Sa îl folosești cu drag
mirela1973
Navigator
Opțiuni
Acu dacă dezinstalez finelock, are ceva?
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Este posibil sa nu mai funcționeze NavStar. Chiar nu am încercat asta, deci nu îți pot răspunde. În cel mai rău caz, dacă dezinstalezi FineLock și nu mai funcționează NavStar, îl instalezi la loc 😅
BogdanC87
Pioneer
Opțiuni
Buna, am instalat Fine Lock, apoi Navstar am modificat gesturile ca inainte de update, am dezinstalat Navstar / Fine Lock si nu s-a modificat nimic 😉.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Într-un final în NavStar trebuie sa ramai cu bifa ca în poza trimisa de mine. La fel și în setările telefonului. Trebuie butonat un pic între NavStar și setările telefonului, dar sunt sigura ca o sa reușești
0 Aprecieri
Cosmin42
Student
Opțiuni
Am reușit cu FineLock. Am rămas cu cele 3 bare in partea de jos a ecranului dar pot ma mișc prin aplicații.

LE. Mai era o bifa, Gesture Hints, de dezactivat. Acum gesturile pentru navigare sunt ca înainte. Mulțumesc.
Golbi
First Poster
Opțiuni
Mulțumesc mult, am reușit și eu, eram obișnuit cu ele
0 Aprecieri
cata132
Explorer
Opțiuni
Sper să se rezolve chestia asta cu bara de navigare ,nu îmi palce deloc