Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy S23 Ultra, flagship-ul anului în topul Mrwhosetheboss

(Subiect creat la: 04-12-2023 08:05 AM)
232 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Urmărește unul dintre cele mai recente clipuri de pe canalul de YouTube Mrwhosetheboss, în care sunt prezentate cele mai bune telefoane din 2023 și în care Galaxy S23 Ultra a fost numit cel mai bun flagship al anului.

Folosești Galaxy S23 Ultra? Lasă un comentariu și spune-ne ce te-a impresionat cel mai mult la telefonul tău.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
9 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Îl dețin din august și sunt foarte mulțumită de el! Ce mi-a plăcut mie la acest telefon este:

Camera de 200MP.
Bateria mă duce undeva la 3 zile de utilizare medie spre intensă.
Procesorul care este puternic și mult mai bine optimizat. Astea sunt lucrurile care m-au impresionat pe mine la acest telefon. Bineînțeles că sunt și alte lucruri care m-au impresionat la el, dar le las pe cele mai importante.
Acum aștept S24 ultra. 😁
3Merlin
Legend
Opțiuni
Să-l stăpânești sănătoasă și să-l folosești judicios!
Poate că moș Crăciun o să-ți îndeplinească dorința (S24 zaibăr++).
Da' tu ai fost o fetiță cuminte și ascultătoare?!
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Mulțumesc!
Eu cred că am fost destul de ascultătoare și cuminte. Deci, cu siguranță Moș Crăciun vine și la mine. 😁
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salut. Este bine dacă scoți "3 zile de utilizare medie spre intens"!
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Eu ma uit de mult la acest canal de youtube dar nu am avut timp sa ma uit si am uitat de aces videiclip
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Și, ai făcut-o acum?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Da,m-am uitat
Marius_M
Legend
Opțiuni
Hmm, mă bucur că cel mai bun flagship al anului este și la mine în buzunar! Referitor la ce ma impresionat 🤔 în primul rând autonomia bateriei, camerele foto dar în general telefonul este chiar impresionant
cipriS21
Pathfinder
Opțiuni
Ma simt asa bine ca flasghipul anului sste s23 ultra si nu iphone😝👑