Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Galaxy S23 Ultra are folii de protecție și la camere?

(Subiect creat la: 26-10-2023 10:21 PM)
708 Vizualizări
Alinut
Pioneer
Opțiuni

Întrebare se baraj, am cumpărat un s23 ultra, l am desfăcut numai ca nu știu dacă pe camerele din spate exista folii de protecție din fabrica, ca să știu dacă le dau jos sau nu exista asa ceva ..ca în rest a avut folii peste tot

1 Soluţie
Soluţie
Adi078
Pioneer
Opțiuni
Salutare din fabrica nu vine cu folia pe camerele de spate sper ca te am ajutat

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

4 Răspunsuri
Soluţie
Adi078
Pioneer
Opțiuni
Salutare din fabrica nu vine cu folia pe camerele de spate sper ca te am ajutat
Adi078
Pioneer
Opțiuni
El vine doar cu folie pe spate una neagra și cea lipita pe ecran neagra (ce a de pe spate e un carton subțire nu e folie lipita)
Marius_M
Legend
Opțiuni
Și nici nu prea este recomandat sa se aplice/ pună vreo folie ceva la setup-ul foto....
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salut @Alinut ,

Din câte știu eu Samsung nu face pelicule de protecție pentru camerele foto și nici nu ți-aș recomanda să-ți pui așa ceva. Îți poate afecta autofocusul, camerei foto fiindu-i mai greu să detecteze marginile lentilei, iar rezultatul se traduce prin imagini blurate.

Poți cumpăra, dar o faci pe riscul tău. Uite, la catmobile costă 55 lei - https://catmobile.ro/folii-samsung-galaxy-s23-ultra/folie-sticla-camera-samsung-galaxy-s23-ultra-rin...

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!