Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy S23 Ultra 256 cu 8 GB RAM vs 12 GB RAM. E diferență la viteză?

(Subiect creat la: 26-03-2023 11:02 PM)
3587 Vizualizări
PaulCPA
Pioneer
Opțiuni

.As vrea o parere daca se poate.

Are careva varianta de S23 ultra 256 cu 8 gb ram?Ma interesează o părere dacă este vreo diferenta mare între el și cel de 512 cu 12 gb..La viteza ma refer nu capacitate.Se simte diferita majora ?Acuma dețin un note 20 ultra cu 12 gb ram și ma gândesc dacă e 8 gb nu știu cum se mișcă.
Mulțumesc !
10 Răspunsuri
Samyyq
Helping Hand
Opțiuni
In mod normal nu ar trebui sa fie nicio diferenta de viteza deoarece toate telefoanele din seria S23 vin echipate cu aceeași memorie RAM (LPDDR5x) si acelasi chip de stocare (UFS 4.0)
PaulCPA
Pioneer
Opțiuni
Mersi..Am unul sigilat și nu știam ce sa fac..sa îl țin sau sa îl schimb cu 512.Nu ma interesează spațiu de stocare pentru ca îmi ajunge 256 gb..Aud tot felul de pareri dr la oameni care nu dețin asa ceva
GNT
Pioneer
Opțiuni
Am eu S23 Ultra de 8GB dsi S22 Ultra de 12 GB,în mod normal utilizare standard nu simți diferența de la 8 la 12.Ramane constant 3gb rami liberi și are standard activat ram plus de 8gb..Dacă stocarea nu te deranjează mare diferență nu o sa simnti
PaulCPA
Pioneer
Opțiuni
Și acuma am 256 pe Note si nu e plin..
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
90% dintre utilizatorii nu folosesc la capacitate maxima aceste telefoane. Singura diferența este dacă ai deschise 4,5 jocuri în background care sa mănânce 8GB RAM. Sau sa deschizi 15,20 aplicatii. Telefonul funcționează perfect și asa.
PaulCPA
Pioneer
Opțiuni
Jocuri prea puțin. Mai ales din alea care mănâncă resuere...nu am răbdare la ele :))
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Detin un S22Ultra cu 12GB RAM și am de câteva zile in teste un S23U cu 8GB.
Nu se observă deloc diferența de RAM, ba dimpotrivă S23U se mișcă impecabil (as putea zice că mai bine decât S22U).
Eu zic că nu vei observa diferența decât dacă le-ai utiliza în paralel... In utilizare obișnuită, zi de zi, nici nu vei observa.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

La utilizatare obișnuită nu cred că e nicio diferență. Mai interesant ar fi de aflat care sunt situațiile în care există totuși o diferență între ele. Există vreo aplicație/joc care să aibă nevoie de mai multă memorie?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
PaulCPA
Pioneer
Opțiuni
Nu știu.. Habar nu am..Îl țin de 2 sapt sigilat și nu știam ce sa fac cu el :)))acuma clar îl desfac
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Singura situatie in care vei observa (poate) diferenta este daca folosesti (extrem de) multe aplicatii in multitasking si comuti intre ele. In acest caz, telefonul cu memorie RAM mai mare va putea tine mai multe in cache si le va redeschide (sau comuta intre ele) mai repede. In practica curenta insa, genul asta de situatii sunt extrem de rare. Ca si @ElfStone, am un S22U cu 12GB RAM si un S23U cu 8GB RAM... S23U se misca mai repede si nu am intalnit limitari datorate memoriei

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare