Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Funcție pe care să o activezi,Samsung

(Subiect creat la: 10-08-2024 09:40 PM)
1179 Vizualizări
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Primul lucru de care trebuie să ții cont ,este că trebuie să fi în timpul unui apel și în timp ce ești în acest apel,glisezi de sus și dai click pe mod microfon ,din Standard să muți pe focalizare voce.După ce faci asta,rămâne activată la toate apelurile. Atunci când te afli într-un loc zgomotos,telefonul va ști să transmită persoanei celeilalte,vocea ta nu și zgomotele de fond.Postarea este exclusiv pentru cei care nu știau de ea.
30 Răspunsuri
CatalinGules
Hotshot
Opțiuni
Treaba asta o fi valabila pentru seria s ca pe seria a nu cred eu am un a14 4g și nu merge
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Să Încercăm..
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cred că au și cele din seria A, dar probabil A3X și A5X. Din câte țin minte la acestea era făcută prin software iar la cele din seria S era hardware și era implicită fără posibilitate de dezactivare (ceea ce îmi dădea bătăi de cap pe S22). Acum și pe S poate fi activată/dezactivată.
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Apare,glisează de sus nu de la bandă
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Dar numai în apel.
MrAndrei
Troubleshooter
Opțiuni
Da. Apare.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Cred că este vorba numai de Seria S
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Era sigur și pe A. Știu că am citit de acea funcție când cautam o metodă să dezactivez pe un S22 acea filtrare când vorbeam la telefon fără să îl țin la ureche. La vremea aceea pe S nu era nicio informație dacă face asta și cum o face, dar o făcea. Atunci era și ghid cum se activează pe seria A, dar acum a fost actualizat cu one ui 6
MrAndrei
Troubleshooter
Opțiuni
Salut! Această opțiune este și pe Seria A, cel puțin eu pe Galaxy A54 5G o am și am activat-o de la bun început.
MrAndrei
Troubleshooter
Opțiuni
Nu. Este și pe unele modele din seria A.
dumitrucosmin89
Pioneer
Opțiuni
Pe a53 nu este funcția asta
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Apare doar in timpul apelului ..eu nu am pe A52s
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Am înțeles, p2 s23 există
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Aia da
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
În timpul apelelului, glisezi de sus și activezi microfon focalizare.
MrAndrei
Troubleshooter
Opțiuni
Pe Galaxy A71 nu este acea funcție. Pe Galaxy A54 5G-ul meu o am.
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Seria A nu cred ca beneficiază de aceasta funcție am văzut-o doar pe modelele S din ultimii ani
MrAndrei
Troubleshooter
Opțiuni
Ba da, beneficiază și seria A.
MrAndrei
Troubleshooter
Opțiuni
Nu beneficiază chiar toate modelele, doar de la Galaxy A33 5G în sus, adică Galaxy A34, A35, A53, A54, A55...