Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Funcția OK Google

(Subiect creat la: 14-11-2023 04:58 PM)
668 Vizualizări
M1rc3a
Journeyman
Opțiuni
Salutare! Am achiziționat recent un S23, l-am pus la punct cu toate actualizările la zi și am descoperit că funcția OK Google nu funcționează. Care ar fi cauza și cum poate fi rezolvată? Mulțumesc!

image

8 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @M1rc3a ,

Eu folosesc Galaxy 23+, am căutat funcția, însă e puțin diferit la mine (și merge). Nu este „Ok Google”, ci ”Hey, Google”.

Înainte de a activa această funcție a trebuit să trec de niște bife. Tu ai trecut prin pașii ăștia?

Am căutat ”Google” pe telefonul mobil, m-am dus la profilul meu, Settings, Google Assistant, Hey Google & Voice Match. Așa ai făcut și tu?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
M1rc3a
Journeyman
Opțiuni
@EmilianN Am încercat și cu Hey Google, și cu pașii spuși de tine însă meniul meu din contul Google e diferit. Nu am găsit Google Assistant și când am încercat să îl instalez (găsisem niște soluții pe net), am găsit mesajul că nu e compatibil cu versiunea mea.Screenshot_20231114_172549_Google.jpg
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Dezinstalează actualizările la aplicația google, actualizează la loc din google play și ar trebui să meargă
1699976562377_1699976562367_0.jpgScreenshot_20231114_174130_Settings.jpg
M1rc3a
Journeyman
Opțiuni
@AlphaBlue Am încercat și asta, tot nu funcționează. E posibil să fie din cauza limbii sistemului sau a contului Google? Nu pot să-mi explic de ce nu funcționează.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu știu dacă are relevanță limba. La mine sunt pe română ambele. Alte setări nu am găsit. Încearcă să pui eventual să fie aceeași limba setată și în sistem și în contul google. Șterge datele de la google, dă din nou o dezinstalare și încearcă așa.
M1rc3a
Journeyman
Opțiuni
Am să mai încerc și alte modalități. Am acces la contul Google pe mai multe dispozitive și am să mă deloghez de pe restul, poate așa voi rezolva. Vă mulțumesc oricum pentru sfaturi!
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragă Mircea,
Eu am reușit să configurez asistentul Google pe o tabletă Lenovo, cu Android 4. Reține (doar) lucrurile esențiale:
- contul tău Google este cel care stochează toate setările aplicațiilor folosite pe dispozitivele mobile, cu sistem de operare Android;
- Google Assistant este de fapt un sistem expert, bazat pe inteligență artificială.
Asta înseamnă că trebuie antrenat, pentru a se adapta la timbrul vocii tale și la felul tău de a vorbi (mă refer la dicție).
Dacă ți-ai antrenat asistentul Google pe un dispozitiv, nu va trebui să repeți procesul pe un nou dispozitiv, deoarece datele sunt stocate în contul Google.
Înarmează-te cu răbdare și rezervă-ți câteva zeci de minute pentru a verifica amănunțit setările Android pe telefon și ale contului Google, pe un calculator. Eventual folosește cablul USB pentru interconectare.
Succes!
0 Aprecieri
Marius4433
Student
Opțiuni
a mai rezolvat cineva ceva? am aceiași problema pe a55
0 Aprecieri