Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Folie sticlă

(Subiect creat la: 05-12-2023 12:53 AM)
424 Vizualizări
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Salut, ce folii imi puteti recomanda pentru noul meu telefon S23 ?
Am aplicat o folie de sticlă cumparată de pe un site popular din afara țării, dar este vai steaua ei ca nu-mi functioneaza amprenta de la ea, si nici sa inregistrez alta noua.
Să înțeleg ca amprenta nu functioneaza din cauza foliei ca este de prosta calitate ?
9 Răspunsuri
Bad-Robot
Explorer
Opțiuni
Este foarte probabil sa fie de proasta calitate. Sunt multe review.uri fake. Totusi poti incerca sa bifezi sensibilitatea la atingere din setari ecran.
Bad-Robot
Explorer
Opțiuni
Eu am folia asta de mai sus de pe amazon...foarte fina si rezistenta a rezistat vreo 10 luni o folie, este usor de montat si ai in pachet mai multe folii de schimb plus cover pt lentile camere.
SAMCRO42
First Poster
Opțiuni
Spigen GLAS.tR EZ Fit.
Robert088
Pioneer
Opțiuni
Dupa cum știu, nu se recomandă folosirea folii de sticle dacă ai sub ecran un scanner de amprente. Probabil că deși folia de sticlă este cel mai rezistent, este și cel mai gros, și cred că din cauza asta nu este recomandat. Pur și simplu fizic ești incapabil să folosești așa scanerul de amprentă. Eu folosesc folie de silicon, nu e așa de bună ca cea de sticlă, dar e mai decent decât foliile simple care îți protejează ecranul numai de zgârieturi minore. Și cu silicon poți și să folosești amprenta.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Te contrazic aici, cea de silicon este de 10000x ori mai bună decât cea de sticlă, uite niște exemple bune: Rezistă mult mai mult timp (am testat, și chiar pot confirma), mult mai rezistență, merge senzorul de amprentă fără probleme, merge și recunoașterea facială, nu știu de ce zici tu că este mai nașpa, dar până la urmă, fiecare cu opinia lui :smiling-face:
0 Aprecieri
danyelioan
Pioneer
Opțiuni
Folosesc folia de la allien surface de ani de zile pe toate dispozitivele pe care le am avut sunt foarte mulțumit este o folie super rezistenta subțire nu modifica culorile ecranului și nu mai este nevoie sa folosesc husa pentru ca folia este și fata și spate e puțin cam scumpa dar merita banii pentru înlocuire plătești doar transportul folosesc folia pe un samsung galaxy s21 plus 5G de aproape 2 ani și nu a fost nevoie sa o schimb este intacta ca în prima zi https://www.aliensurface.ro/products/samsung-galaxy-s23-folie-protectie-alien-surface
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

De sticla recomand WhiteStone Dome si Spigen.
De silicon Spigen si AlienSurface.ro.

Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Eu am pus o folie din silicon exact ca acesta.
Amprenta funcționează 100%
O am de o luna pe telefon și chiar nu mi-a făcut probleme
Din sticla nu am folosit niciodată și nici nu o sa folosesc 1701772218801.jpg