Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Folie recomandată pentru S23 Ultra?

(Subiect creat la: 02-09-2023 09:10 PM)
2080 Vizualizări
JimmyTheX
Explorer
Opțiuni
Ce folie recomandați pentru un S23 Ultra - care să meargă senzorul de amprente dar și S-Pen?

Am tot căutat o folie bună și ușor de montat, dar care să și poată să protejeze, dar și să meargă senzorul de amprente și S-Pen dar nu prea găsesc.

Ba sunt unele cu gaură în zona amprentei (sticlă), ba sunt cele cu hydrogel, dar care S-Pen lasă dâre iremediabile, sau sunt unele fosrte scumpe, respectiv unele care se montează foarte greu.

Am tot întrebat pe la magazinele de mobile care se laudă cu montaje gratuite dar îți zic niște prețuri de mori (100lei +) iar când îi întreb de chestiile astea gen, amprentă, zgârieturi S-Pen se fac că plouă.

Așadar, caut ceva mai ieftin, dă pot monta singur (ușor, că nu sunt expert), să nu pună piedici la utilizări în husă și să funcționeze amprenta și S-Pen (chiar le folosesc).

Mulțumesc anticipat.
13 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Ieftină și bună, nu cred că vei găsi. Cea mai buna este cea de la Whitestone done care funcționează perfect cu amprenta. Mai poți încerca și de la Spigen.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Puteai sa cauti, s-a raspuns de mai multe ori la intrebare si pt S23 si pt alte modele... Whitestonedome si Spigen sunt in general cele doua folii de sticla calitativ superioare si care nu obstrucționează senzorul de amprenta. Prima este mai scumpa dar este considerata cam cea mai buna din lume, daca vrei ceva de calitate mai ales pt un telefon scump, este cea mai buna alegere

P. S. Ai telefon de peste 5000 lei si vrei ceva ieftin, eventual sub 100 lei..🤣....ce cauti tu nu este ieftin, ieftine sunt alea pe care nu merge nici amprenta nici s-pen sau iti iei una de silicon

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Și eu recomand Spigen. Whitestone dome nu am folosit dar are review-uri foarte bune!

Ambele funcționează cu amprenta și sunt ok pentru S-pen. 

JimmyTheX
Explorer
Opțiuni
Ok. Voi încerca Spigen Neo Flex Hydrogel. Mulțumesc frumos.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pe aceea cred ca a mai luat-o cineva si a fost incantat

EDIT: Am gasit un topic de la un coleg care a pus pe S21 un model de Spigen si era ok doar ca este plastic/silicon citeste mai jos. Asta e ceva mai ieftina, totusi pt S23 U care are s-pen as zice sa o iei pe cea gasita de tine

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s21/folie-s21/td-p/4075850?src=ShareByUserCM

Sa nu uiti sa vii sa ne spui cum se comporta, sunt multi care probabil cauta si nu stiu ce sa aleaga, un review din partea cuiva care foloseste ar fi util

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
JimmyTheX
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc. Am plasat comanda.
JimmyTheX
Explorer
Opțiuni
Am plasat comanda la un Spiegen Neo Flex Hydrogel (2 bucăți la 60 lei - transport gratuit). Vedem cum mă descurc la montare și cum se comportă. Revin după cu impresii.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
De la Spingen am și eu folie și rezista de 6 luni🙂
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
recomand folie originala samsung de silicon, merge amprenta fara probleme si transparenta e foarte buna
Costi-Bojan
Pioneer
Opțiuni
De la alien surface.
iamfocsa
Voyager
Opțiuni
Recomand Whitestone dome. Se lipeste perfect pe toata suprafata ecranului inclusiv margini si nu ai urme la amprenta. După tot ce am incercat asta e cea mai buna dar si cea mai scumpa.20230827_143216_1000006225_1693135938.jpg20230827_143157_1000006224_1693135922.jpg
MadAboutU
Pathfinder
Opțiuni
Doar ce am pus si eu o folie pe tel, cu uv, 120 ron in mall, constanta. Sincer nici nu stiu ce natie e. Merge amprenta, penul, nu raman prea multe urme pe ea.
Chriss71
Journeyman
Opțiuni
Spigen Platinum Glasster