Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Feedback Livrare Precomanda S25 Ultra

(Subiect creat la: 05-02-2025 10:24 AM)
202 Vizualizări
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Buna ziua tuturor. Am dat comanda pe site-ul Samsung chiar in timpul serii evenimentului de lansare, respectiv pe 22 ianuarie, Jetblack 512 Mb si 3 accesorii. Am primit doua mail-uri de la Samsung atunci, unul pt plasarea comenzii si altul pt confirmarea acesteia, cu precizarea ca reprezinta precomanda si livrarea se va face cu data de 07 feb. Ieri, adica pe 04 feb, am primit mail referitor la faptul ca produsul este in curs de livrare, avand alocat si un AWB prin Fan Curier, eu optand pt livrare la domiciliu. Astazi, adica pe 05 feb, primesc deja mesaj ca Fan Curier va efectua livrarea. Ca atare, azi am si primit comanda. Avand in vedere ca eram ferm convins ca nu se va livra pana nu va fi incheiata perioada de precomenzi, fiind informat despre data de 07 februarie si intrand in posesia comenzii in avans cu 2 zile mai devreme, consider ca cel putin fata de mine Samsung si-a respectat angajamentul initial. Asta facand abstractie de alte situatii legate de livrare de la alti comercianti, care au inceput livrarile si mai devreme, ori livrari din alte tari. Ma refer strict la comanda data de catre mine la Samsung Shop din România. Ca atare, eu personal ma declar multumit in totalitate referitor la procesul de achizitie aferent precomenzii Galaxy S25 Ultra din acest an. In speranta ca nu am exagerat prea mult cu marimea acestui feedback, adresez tuturor multumiri anticipate. 
7 Răspunsuri
DorinStroia
Explorer
Opțiuni
Pe 24 am dat comanda la varianta de 512gb , la fel cu încă 3 accesorii, încărcător, husa si folie iar la status apare " pregatire pentru livrare " sunt curios când va ajunge
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Multumim de feedback... de obicei feedback pozitiv nu prea vine in comunitate. Oamenii intra sa se planga sau sa gaseasca rezolvare la anumite probleme.

Si din punctul meu de vedere Samsung are o bulina alba la modul in care au gestionat livrarile de anul acesta. Desigur, au fost si cazuri mai speciale.. dar inca nu suntem pe 7 🙂

Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Si eu mulțumesc pt sustinere
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Teo2024 ,

Felicitări pentru achiziția noului tău Galaxy S25 Ultra! Suntem bucuroși că ai ales un telefon Samsung și sperăm că te vei bucura de toate funcțiile sale inovatoare și de performanțele sale de top.

Sunt sigur că S25 Ultra îți va oferi o experiență extraordinară, fie că îl folosești pentru a naviga pe Internet, pentru a te juca, pentru a face fotografii sau pentru a lucra. 

Nu uita să explorezi toate funcțiile și setările telefonului pentru a-l personaliza conform preferințelor tale. Dacă ai nevoie de ajutor sau ai întrebări, nu ezita să deschizi un topic în Comunitate.

Distracție plăcută alături de noul tău Galaxy S25 Ultra!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Mii de mulțumiri 🙏
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Revin....20250205_103525_1000027801_1738744525.jpg
IosifS23
Pioneer
Opțiuni
Macar fata de tine...spre deosebire de tine in loc de accesorii am avut care+ pe doi ani si sunt blocat tot la pasul 3, deci ordinea nu prea exista. Am aflat aseara ca mi-a fost aprobata comanda abia in 30, eu platind cu cardul online(nu transfer, nu card de credit, nu altceva) si nu pot intelege de ce a stat 8 zile neconfirmata. Mentionez ca am card BT si plata autorizata din BT PAY(transferul nu cred ca putea dura mai mult de o zi)
0 Aprecieri