Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Eroare partajare foto fără informații despre locație

(Subiect creat la: 28-02-2023 11:59 PM)
157 Vizualizări
Miqaz23
Apprentice
Opțiuni
Salutare,

Întâmpin o problema ciudată. Am activat permisiunea pentru locație aplicației camera foto și Expert Raw. Deci, toate foto au atașate informații despre locație. Când încerc să partajez mai mult de 3 foto (si din optiuni sa deselectez Includere date despre locație ) unele aplicații se închid complet (Signal) iar în altele(WhatsApp) ajung niște fișiere cu denumire aparent aleatoare, cu extensia .bin. Asta am experimentat pe un S23U cu toate update la zi. S-a mai întâmplat și altcuiva ?

3 Răspunsuri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Am verificat pe s23u si s22u, face la fel pe ambele. Nu sunt it-ist asa ca îmi dau cu părerea, bănuiesc ca din cauza faptului ca încerci sa scoți niște informații din fotografie nu mai reușește sa ii citească corect formatul.
Nu înțeleg de ce te chinui sa scoți info respective, cel puțin in whatsapp ele nu ajung la destinatar, sunt scoase automat de către aplicație.
0 Aprecieri
Miqaz23
Apprentice
Opțiuni
Îți mulțumesc pentru test. S-ar putea ca unele aplicațiile să 'curețe' foto, dar informațiile respective ajung la platformă (Meta/Facebook, de pildă). Lucru pe care aș vrea să-l evit... 😀
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Te stresezi degeaba, nu-și bat ei capul sa scoată info din fotografii, iti urmăresc direct telefonul, oricum știu in orice moment unde ești 😂
0 Aprecieri