Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ekran blokady i odtwarzacz muzyczny

(Temat utworzony: 17-06-2025 03:39 PM)
213 Wyświetlenia
Fulver
Apprentice
Opcje
Czy udało sie komus zmienic położenie odtwarzacza muzycznego ? Po aktualizacji zostal pomniejszony i przeniesiony na sam dół telefonu. Stało sie to dla mnie bardzo niekomfortowe a nie potrafię przenieść go np. pod zegar na środek ekranu blokady telefonu. 
0 Like
9 Odpowiedzi
Zonniak
Maestro
Opcje
Witam
Nie ma takiej możliwości. LookStar (moduł z GoodLook) pozwala na dodanie wigdżetu aplikacji (np. Spotify) na ekranie blokady. Wtedy mozesz wyłączyć now bar.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Fulver  Dzień dobry 

Chodzi Panu o element sterujący muzyką przy blokadzie ekranu?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Fulver  Zweryfikowałem to i niestety jedyną formą sterowania przy zablokowanym urządzeniu inną niż zastosowany w nowej aktualizacji new bar to rozwinięcie górnej belki i sterowanie z obecnego tak kontrolera odtwarzacza.

Pawelm42
Explorer
Opcje
Ja klikam w obrazek albumu i now bar się powiększa wtedy łatwiej zmienić utwór.1750171880914.jpg
0 Like
Fulver
Apprentice
Opcje
Dziękuję za odzew. Używam telefonu w pracy i im mniej klikniec wykonam tym lepiej, dlatego tak zależało mi na poprzednim ułożeniu odtwarzacza. Było łatwo i komfortowo. Dzięki raz jeszcze za odpowiedzi :smiling-face:
0 Like
Fulver
Apprentice
Opcje
Dzieki, przetestuje :smiling-face:
0 Like
Fulver
Apprentice
Opcje
Dzieki za odpowiedź, myślałem ze nie umiem znaleźć opcji przeniesienia ale jak sie okazuje nie ma takiej.
0 Like
Fulver
Apprentice
Opcje
Dzieki za odpowiedź. Łatwiej to fakt ale jednak przyzwyczajenie robi swoje i chciałem żeby było jak kiedyś :smiling-face:
0 Like
Zonniak
Maestro
Opcje
Tak to wygląda w praktyce.1750174702976.jpg
0 Like